Antena Căutare

Este prăpăd! Peste 50 de persoane au murit îngropate de vii! 175.00 de persoane nu se pot întoarce în case

Inundațiile și alunecările de teren din capitala Indoneziei, Jakarta, dar și zonele înconjurătoare au provocat dezastru. Cel puțin 53 de oameni au decat, în timp ce o persoana se află dispărută.

Este prăpăd! Peste 50 de persoane au murit îngropate de vii! 175.00 de persoane nu se pot întoarce în case
Este prăpăd! Peste 50 de persoane au murit îngropate de vii! 175.00 de persoane nu se pot întoarce în case

Aproximativ 175.000 de persoane sunt cazate în continuare în adăposturi temporare deoarece nu se pot întoarce încă în casele lor, acestea fiind acoperite de ape.

Mai multe zone din capitala Indoneziei au fost inundate în urma precipitațiilor abundente care au lovit Jakarta de pe 31 decembrie. Autoritățile au avertizat populația că ploile torențial vor continua și zilele următoare.

Ploile musonice și debitul crescut al râurilor au provocat acoperirea cu ape a mai multor cartiere din Jakarta și au provocat alunecări de teren în districtele aflate la periferia orașului. În capitala Indoneziei locuiesc peste 30 de milioane de oameni, iar orașul se confruntă cu o serie de probleme grave, de la risc crescut de inundaţii la supraaglomerare şi poluare.

Un studiu realizat de Institutul de Tehnologie Bandung a concluzionat că până la 36% din oraşul Jakarta s-ar putea afla sub ape până în 2050. Guvernul a anunțat faptul că capitala va fi mutatăîn provincia Kalimantanul de Est pe insula Borneo, iar lucrările au început încă din primele zile ale anului.

Cât noroc! Au câștigat 2 milioane de lire sterline la loto, iar fiul s-a vindecat de cancer! Totul într-o săptămână... Omenirea, în pericol! Războiul a început deja! Donald Trump, avertisment șocant: „Vom lovi foarte rapid și foarte dur”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x