Antena Căutare

Euronews: România ridică în opt zile un spital de campanie pentru a face faţă afluxului de bolnavi de covid-19

Autorităţile române au ridicat în opt zile un spital de campanie lângă Bucureşti, pentru a face faţă afluxului de bolnavi de covid-19, în contextul în care spitalele sunt supraaglomerate, iar personalul medical nu are suficient material de protecţie, relatează Euronews.

România se apropie de pragul de 2.000 de bolnavi, dintre care aproximativ 100 de bolnavi pot primi îngrijiri în această structură militară.

”Munca ofiţerilor noştri şi a personalului nostru medical este impresionantă. Ei l-au realizat în câteva zile. După această criză, vom evalua serios toate spitalele din România şi vom lua toate măsurile necesare pentru ca toate spitalele să fie echipate cu materialul medical necesar”, a declarat preşedintele român Klaus Iohannis.

Peste 40 de persoane au murit din cauza noului coronavirus în România, iar spitalele din vestul ţării se plâng de faptul că nu dispun de suficient material de protecţie pentru echipele medicale.

Sursa : news.ro

Moscova, plasată în izolare pe o perioadă nedeterminată din cauza covid-19, Rusia, cu 1.534 de cazuri de infectare şi o... O colaboratoare a lui Netanyahu, purtătoare a virusului; 4.374 de contaminări cu SARS-CoV-2 şi 15 decese în Israel; Guve...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x