Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Eveniment tragic! Explozia unei mașini capcană a omorât 17 persoane și a rănint alte 20

O mașină campcană a explodat și a ucis atăzi 17 persoane. Evenimentul îngrozitor a avu loc în sectorul sub control turc din nord-estul Siriei.

O mașină a explodat în Siria și a ucis 17 persoane

Ankara a anunțat astăzi explozia din statul Tal Halaf, care s-a soldat cu 17 morți și peste 20 de răniți, a anunţat într-un comunicat Ministerul turc al Apărării, care acuză de comiterea acestui atentat miliţia kurdă YPG.

"Grupul terorist YPG îşi continuă atentatele care îi vizează pe civili. Ucigaşii de copii au aruncat de această dată în aer o maşină capcană în satul Tal Halaf, la vest de Ras al-Ain, ucigând 17 persoane şi rănind peste 20", a afirmat ministerul turc.

Potrivit agerpres.ro, Observatorul sirian al drepturilor omului, un ONG, a anunţat moartea a 11 oameni, "între care trei civili" şi 28 de răniţi în acest atentat.

Turcia consideră YPG un grup terorist, dar această miliţie este susţinută de ţările occidentale în lupta împotriva grupării Statul Islamic.

Ofensiva Ankarei i-a permis acesteia să preia controlul la frontieră asupra unei fâşii de 120 km lungime şi de 30 km lăţime, care merge de la oraşul Tal Abyad şi până la Ras al-Ain.

Sursa: agerpres.ro

Recomandari