Antena Căutare

Panică în Italia! O benzinărie a explodat! Doi oameni au murit, iar alții sunt răniți – VIDEO

O benzinărie aflată în apropierea orașului Rieti din Italia a explodat. Două persoane și-au pierdut viața, iar alte 17 au fost rănite.

O benzinărie aflată în apropierea orașului Rieti din Italia a explodat. Două persoane și-au pierdut viața, iar alte 17 au fost rănite.

Explozia s-a produs după ce o cisternă a luat foc în timp ce descărca combustibilul, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipe de pompieri, potrivit digi24.ro.

După minute bune în care pompierii s-au luptat cu focul și au încercat să evacueze zona, inevitabilul s-a produs.

Potrivit primelor declarații, rezervoarele de combustibil ale benzinăriei s-au supraîncălzit și au explodat.

Un pompier și-a pierdut viața și mai mulți au fost răniți grav.

Autoritățile au reușit să închidă strada la limită, chiar înainte de explozie, în acest fel evitând o tragedie și mai mare.

Zona în care a avut loc explozia este una extrem de circulată. Pasagerii autobuzelor care treceau prin apropiere au reușit chiar să filmeze cisterna în flăcări cu numai câteva minute înainte de explozie.

Cauzele exploziei sunt încă necunoscute și s-a deschis o anchetă. Potrivit presei din Italia, ar fi fost vorba despre o defecțiune a cisternei.

Industria modei se schimbă! Primul brand de lux care renunta la acest obicei vechi de zeci de ani... Putin, amenințare gravă! Rusia este la un pas de a dezvolta rachete ce pot provoca dezastre în doar câteva minute. Ce vr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x