Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

„Îmi e dor de tati!”. Fetița de șase ani a lui George Floyd, mesaj sfâșietor! Cum crede că a murit tatăl ei. Mama: „I-am îndulcit adevărul”

Fetița în vârstă de șase ani a lui George Floyd a făcut o declarație emoționantă despre tatăl ei, la câteva zile după ce acesta a murit, în urma unei arestări brutale, iar în Statele Unite ale Americii au izbucnit manifestații masive, cu unele incidente violente.

„Îmi e dor de tati!”. Fetița de șase ani a lui George Floyd, mesaj sfâșietor! Cum crede ea că a murit el. Mama ei: „I-am îndulcit adevărul”

hepta.ro

Gianna Floyd nu știe că tatăl ei a „fost omorât de polițiști”. Mama ei i-a spus că el murit pentru că „nu a mai putut să respire”.

Miercuri dimineață, fetița lui George Floyd și mama ei, Roxie Washington, au apărut la emisiunea „Good Morning America”.

Fetița a spus că îi lipsește tatăl ei, cu care obișnuia să se joace. „Îmi e dor de el… Se juca cu mine”, a spus fetița, precizând că vrea să devină medic, ca să „aibă grijă de oameni”.

Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional! Un polițist, aruncat în aer de o mașină, în timpul protestelor din SUA! VIDEO

Într-un clip ce a fost publicat pe rețelele de socializare, marți, fiica lui George Floyd apare pe umerii unchiului ei, privind proteste pașnice, din Minneapolis. La un moment dat, fetița a spus: „Tati a schimbat lumea!”.

„Te rog! Nu mă omorî! Nu pot să respir!”. Un bărbat a murit, după ce un polițist a îngenuncheat pe gâtul lui! Imagini tulburătoare! VIDEO​

Familia lui George Floyd a făcut un apel la pace, în timpul protestelor, și a criticat persoanele implicate în incidente violente ce „nu fac cinste cauzei”.

Recomandari