Antena Căutare

Fetița româncă de 1 an și cinci luni răpită împreună cu mașina tatălui ei a fost găsită! Care este starea ei acum

Maria Tudorică, fetița româncă de 1 an și 5 luni a fost rapita duminica injurul orei 18:37,ora României.

Vești de ultimă oră! Fetița româncă răpită în Londra împreună cu mașina tatălui său a fost găsită după căutări disperate! Care este starea fetiței în acest moment

Maria Tudorică, îngerașul de doar 1 an și cinci luni a fost răpită la Londra duminică seară și a fost de negăsit o perioadă lungă de timp, momente extrem de tensionate pentru întreaga familie.

Nenorocirea a avut loc după ce tatăl său a dorit să își vândă mașina, un Audi negru, iar cel care venise să o vadă s-a azvârșlit în ea și a furat-o, împreună cu fetița care se afla pe locul pasgerului din dreapta (față).
Cu câteva ore înainte, Poliția Metropolitană lansase un apel urgent pentru a primi orice informaţie care să ajute la găsirea Mariei Tudorică, o copilă de doar un an şi 5 luni care a fost furată odată cu maşina tatălui ei, duminică, în jurul orei locale 16:37, la Londra.

Tatăl ei s-a întâlnit cu un bărbat necunoscut la Nine Acres Close, intenţionând să îşi vândă maşina, un Audi A5 de culoare neagră. Imediat ce tatăl Mariei a coborât din maşină, necunoscutul a sărit la volan şi a demarat. Maria era pe locul pasagerului din faţă, în acel moment.

Maşina a fost descoperită mai târziu pe E12, fără ca Maria să mai fie în ea.

Poliţia londoneză a precizat că cel care a plecat cu maşina era un bărbat asiatic de constituţie medie îmbrăcat în negru.
Teroarea familiei a luat sfârșit odată cu găsirea micuței teafără și nevătămată, spune observator.tv.
Fetița este acum în siguranță alături de familie. Autoritățile nu au oferit niciun detaliu despre autorul răpirii, cel care a furat și mașina tatălui fetiței.
Familia este aucm fericită și le mulțumește tuturor celor care au fost alături de ei și s-au implicat în căutarea micuței.

Înfiorător! Primele imagini cu cele 5 fete MOARTE într-un mod misterios. Descoperirea care ȘOCHEAZĂ: „Tinerele erau...”... Trei morți, din cauza viscolului puternic! Ninsorile abundente din ultimele zile au făcut ravagii în Europa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x