Antena Căutare

Fiul de trei ani al unui artist a murit: ”Suntem devastați! Era un copil special!”

Fiul de trei ani al unui artist cunoscut s-a stins din viață, în urma unui ”tragic accident”, după cum au mărturisit părinții săi. 

Fiul de trei ani al unui artist cunoscut s-a stins din viață, în urma unui ”tragic accident”, după cum au mărturisit părinții săi.

Granger Smith, un cântăreț de muzică country din Statele Unite ale Americii și soția lui, Amber, trăiesc cele mai dificile momente din viața lor. Copilul lor de doar trei ani de zile și-a pierdut viața. Aceștia au precizat că eforturile medicilor de a-l salva au fost inutile, întrucât copilul n-a putut fi readus la viață.

Citește și: „Cătălin Botezatu esta tatăl băiatului meu”- Bărbatul care susține că l-a crescut pe copilul secret al designerului, dezvăluiri incredibile

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deși artistul n-a oferit detalii despre ”accidentul tragic”, în care a murit fiul lui, acesta a precizat ca organele lui să fie prelevate și donate, pentru ca alți copii să aibă o a doua șansă la viață.

Citește și: Un copil mort a înviat după 24 de ore. Sfântul Arsenie l-a îndemnat pe doctor ce să facă

”Suntem devastați după moartea fiului nostru de doar trei ani. Riv a fost special. Oricine l-a cunoscut a știut asta imediat. Bucuria pe care o aducea în viețile noastre nu poate fi exprimată în cuvinte și va rămâne întotdeauna în inimile noastre.”, a mărturisit Granger Smith, pe contul de socializare, în dreptul unei imagini în care apare alături de fiul lui.

Granger și soția lui, Amber, s-au cunoscut la filmările unor videoclipuri, iar în 2010 s-au căsătorit. Aceștia mai au o fetiță și un băiat. Riv, copilul pe care l-au pierdut într-un ”accident tragic” era mezinul familiei.

Theresa May va demisiona oficial vineri din funcţia de lider al Partidului Conservator şi din cea de prim-ministru... Mexicul desfăşoară forţe militare la graniţa cu Guatemala pentru a opri migranţii care se îndreaptă spre SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x