Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Fiul sefului politiei din Dallas, impuscat mortal de colegii tatalui

Politistii din Texas sunt in stare de soc dupa o tragedie inca greu de inteles. Fiul sefului politiei din Dallas a fost impuscat mortal de colegii tatalui sau dupa ce a deschis focul in plina strada si a ucis doi oameni, intre care si un politist.

Incidentul s-a petrecut duminica, intr-un orasel de langa Dallas, unde locuia fiul sefului politiei, David Brown Junior. Potrivit martorilor, Brown a deschis focul, aparent fara niciun motiv, asupra unui barbat care incerca sa-si parcheze masina.

Barbatul a fost ucis pe loc, iar sotia si copiii sai, aflati in masina, au scapat ca prin minune de gloante. Brown a incercat sa fuga si a deschis din nou focul asupra unui ofiter al politiei locale, alertat de schimbul de focuri. Politistul a fost si el ucis iar colegii sai, sositi in ajutor, l-au impuscat mortal pe Brown. Iar apoi au constatat, cu surprindere si oroare, ca ucigasul era chiar fiul sefului politiei din Dallas, care poarta acelasi nume - David Brown.


Seful politiei a facut cunoscut ca deplange atat moartea unicului sau fiu, cat si pe cea a politistului ucis de acesta. Anchetatorii nu au stabilit inca mobilul crimelor. Civilul ucis nu pare sa fi avut legaturi cu grupari criminale si nu este clar daca se cunostea cu asasinul.

Brown Junior mai fusese arestat acum sapte ani, pentru trafic cu marijuana, dar, potrivit tatalui sau, isi facuse ordine in viata dupa acel incident.


Recomandari