Căutare Live

Era pe cale să își sărute soțul la nunta lor, când a apărut încă o mireasă! Fosta iubită a mirelui s-a așezat în genunchi în fața lui. Imagini incredibile - Video

O mireasă a trăit un șoc incredibil după ce fosta iubită a soțului ei a apărut la nunta lor, îmbrăcată într-o rochie albă și purtând un voal, la fel ca ea. Femeia l-a tras pe bărbat de un braț și s-a așezat în genunchi în fața lui, strigându-i că „a fost vina ei”.

O mireasă a trăit un șoc incredibil după ce fosta iubită a soțului ei a apărut la nunta lor, îmbrăcată într-o rochie albă și purtând un voal, la fel ca ea. Femeia l-a tras pe bărbat de un braț și s-a așezat în genunchi în fața lui, strigându-i că „a fost vina ei”.

Cea de-a doua mireasă a apărut chiar când bărbatul proaspăt căsătorit era pe cale să își sărute soția, pe o scenă, în China.

Văzându-și momentul romantic distrus și fiind șocată de apariția dramatic a fostei iubite a mirelui, mireasa a părăsit scena.

Bărbatul s-a despărțit de femeia care i-a stricat nunta deoarece „au personalități diferite”.

Incidentul incredibil a fost filmat, iar imaginile au fost făcute publice pe internet.

La finalul clipului, mirele este văzut plecând după soția lui și lăsând-o pe „mireasa neinvitată” pe singură pe scenă, plângând.

Turcia a fost condamnată de CEDO pentru încălcarea libertăţii de exprimare a liderului prokurd Selahattin Demirtas... Egiptul vrea să recupereze o statuie veche de 3.000 de ani, care a fost vândută la licitaţie pentru o sumă uriaşă...
Ultimele știri