Antena Căutare

Fostul presedinte al Parlamentului European, Jerzy Buzek, internat in spital

Fostul presedinte al Parlamentului European, Jerzy Buzek, a fost internat in spital la Cracovia. Asistentul sau, Robert Smolinski, a declarat ca starea de sanatate polonezului in varsta de 72 de ani nu este afectata grav, ci sunt doar cateva teste, relateaza Radio Polonia, citat de Mediafax.

Colegii sai au declarat ca Buzek nu se plange de nicio problema in mod special, dar a avut o perioada in care a muncit mult pana tarziu.

"Ca presedinte al Parlamentului European, el lucra deseori intre 18 si 20 de ore pe zi, si a muncit mult. El a lucrat, de asemenea, pana tarziu vineri si a avut multe intalniri", a declarat Robert Smolinski.

Jerzy Buzek a fost premierul Poloniei intre 1997 si 2001. Din 2004 a fost membru al Parlamentului European, reprezentand Partidul Popular European, din care face parte Platforma Civica din Polonia. In ianuarie, el si-a incheiat mandatul de doi ani la presedintia Parlamentului European.

Hackerii Anonymous au blocat site-urile Ministerului italian de Interne, politiei si carabinierilor din cauza nedreptati... Intreg Ciprul a ramas fara electricitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x