Antena Căutare

Fostul Președinte al SUA, Barack Obama, surprins la plajă. Cum arată când renunță la ținutele elegante

Fostul Președinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a fost surprins în vacanța din Hawaii, la plajă, într-o ipostază mai puțin obișnuită.

Barack Obama la costum, urca in avion si zambeste Galerie
Fostul Președinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a fost surprins în vacanța din Hawaii, la plajă, într-o ipostază mai puțin obișnuită | Profimedia

Nimeni nu l-a mai văzut așa până acum pe Barack Obama. Fostul Președinte al Statelor Unite ale Americii a renunțat la hainele elegante și se bucură din plin de vacanța sa anuală din Honolulu, unde se relaxează prin diferite activități.

LOTO 6/49 - joi 7 ianuarie 2021. Numerele la tragerile loto

Barack Obama călătorește în fiecare an în Hawaii, perioada lui preferată de a merge în vacanță fiind cea a sărbătorilor de iarnă. Fostul Președinte al Statelor Unite ale Americii vizitează în fiecare an plaja lui favorită din Honolulu.

Citește și: De ce nu a vrut Barack Obama să se însoare. Cum l-a convins Michelle până la urmă să facă marele pas

Cum a fost surprins Barack Obama în vacanța sa din Hawaii

Fostul Președinte al Statelor Unite ale Americii a fost surprins în cea mai neobișnuită ipostază de până acum, la plajă. Acesta a fost fotografiat în timp ce era ajutat de un instructor să facă STAND-UP PADDLE, un sport nautic.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Barack Obama a renunțat la hainele elegante și a decis să se relaxeze departe de stresul zilnic, chiar pe plaja Oceanului Pacific. Acesta a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți și s-a lăsat purtat de val. De asemenea, Fostul Președinte al Statelor Unite ale Americii a învățat rapid să parctice sportul nautic STAND-UP PADDLE.

Filmul românesc pe care fostul Președinte Barack Obama îl recomandă

Se pare că Barack Obama s-a îndrăgostit de o producție românească din anul 2020, pe care o recomandă cu cel mai mare drag. Recent, fostul Președinte al Statelor Unite ale Americii a publicat pe rețelele de socializare o listă cu 14 filme pe care le apreciază și le preferă, printre ele se numără și un film românesc.

Barack Obama a mărturisit că filmele lui preferate: Ma Rainey's Black Bottom, Beanpole, Lovers Rock, Soul, Bacurau, Nomadland, Mank, Martin Eden, Let Him Go, Time, Boys State, Selah and the Spades, Crip Camp și producția românescă Colectiv.

Citește și: Mezina familiei Obama, surprinsă în timp ce cânta o melodie obscenă. Imaginile virale cu Sasha

Se pare că povestea dramatică a filmului Colectiv l-a surprins pe fostul Președinte al Statelor Unite ale Americii, care a ajuns să îl recomande prietenilor săi din mediul online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Ca toți ceilalți, am fost blocați anul acesta în casă foarte mult timp și am putut viziona o serie de filme și seriale. Vă prezint o listă cu toate filmele de care m-am bucurat anul acesta, indiferent de genul lor.", a spus Barack Obama.

Colectiv, filmul românesc care a impresionat peste hotare

Producția Colectiv este un film documentar din 2020, care a fost regizat de către Alexander Nanau. În centru atenției sunt niște jurnaliști, care investighează corupția din sistemul de sănătate românesc, după marea tragedie de la clubul Colectiv, unde au murit 64 de oameni.

Filmul a fost lansat în România pe 28 februarie 2020, iar în alte tări, precum Marea Britanie și Statele Unite ale Americii, pe 20 noiembrie 2020.

Proteste în SUA. Imagini incredibile cu starea de asediu cauzată de susținătorii lui Trump, când iau cu asalt Congresul ... Lui Donald Trump i s-a interzis accesul pe Facebook si Instagram. Ce a făcut președintele SUA pe rețelele de socializare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x