Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Foto | Cum au apărut în public Katy Perry și Orlando Bloom, pentru prima dată de când au devenit părinți

Katy Perry, în vârstă de 35 de ani, și actorul Orlando Bloom au devenit părinții unei fetițe. De curând cei doi au fost surprinși în public pentru prima dată după ce au adus pe lume un copil

Foto | Cum au apărut în public Katy Perry și Orlando Bloom, pentru prima dată de când au devenit părinți

„Bun venit pe lume, Daisy Dove Bloom! Suntem onoraţi să prezentăm noul bulgăre de bucurie al ambasadorilor bunăvoinţei Katy Perry şi Orlando Bloom", a transmis UNICEF, dezvăluind și numele ales de staruri pentru fiica lor.

Cei doi au fost văzuți pentru prima dată în public de la venirea pe lume a fetiței lor. Părinții au fost la cumpărături

Ce gest au făcut cei doi cu ocazia nașterii fetiței lor

Pentru a marca naşterea copilului lor, Orlando Bloom şi Katy Perry au deschis o pagină pentru donaţii în sprijinul mamelor care urmează să nască - să aibă parte de o îngrijire medicală de calitate.

Katy Perry a născut! Ea și Orlando Bloom, gest extraordinar, în cinstea fiicei lor! Ce fotografie emoționantă au publicat cu bebelușa și ce nume i-au ales. FOTO

„Suntem încântați și îmbătați de iubire acum, după sosirea pe lume a fiicei noastre. Însă, știm că noi suntem norocoși și că nu toată lumea are parte de o naștere atât de liniștită.

În lume există încă o lipsă a lucrătorilor în domeniul sanitar și la fiecare 11 secunde moare o femeie însărcinată sau un nou-născut. Cele mai multe dintre aceste decese survin din cause c ear fi putut fi prevenite.

De la începutul pandemiei de coronavirus, vieților multor nou-născuți sunt puse în pericol, din cauza lipsei accesului la apă, săpun, vaccinuri și medicamente. Ca părinți ai unui copil nou-născut, aceastp realitate ne frânge inimile”, a transmis cuplul, alături de o fotografie alb-negru în care apar mâinile lor și ale fiicei lor.

În luna aprilie, Orlando Bloom şi Katy Perry au dezvăluit că aşteaptă o fată, ea fiind primul copil al celor doi.

La începutul lunii martie, cântăreaţa americană Katy Perry, care are de mai mult de trei ani o relaţie cu actorul Orlando Bloom, a anunţat, prin intermediul videoclipul piesei „Never Worn White”, că este însărcinată.

Katy Perry, numită recent de prinţul Charles ambasador al British Asian Trust pentru India, s-a logodit anul trecut cu Orlando Bloom.

Cântăreața a mai fost căsătorită cu actorul Russell Brand, de care a divorţat în 2011, după 14 luni de căsnicie. Orlando Bloom mai are un copil – un fiu în vârstă de 9 ani, Flynn, din căsnicia sa anterioară cu Miranda Kerr.

Recomandari