Antena Căutare

Fotografia teroristului din Boston de pe coperta Rolling Stone i-a dublat vanzarile

Controversata fotografie a teroristului Djohar Tarnaev care a aparut pe coperta revistei Rolling Stone a dublat vanzarile revistei. Mai multi distribuitori anuntasera initial ca vor boicota vanzarea acestei reviste refuzand sa distribuie numarul cu figura atacatorului din Boston pe coperta.

Articolul din paginile publicatiei este scris de Janet Reitman care a intervievat mai multi colegi de clasa si prieteni ai lui Djohar Tarnaev. Revista Rolling Stone a fost acuzata ca il ridica la rang de vedeta pe terorist.

Trei mari farmacii din Statele Unite au decis sa nu vanda aceasta revista din respect pentru victme si rudele lor. Reprezentantii magazinelor Tedeschi au anuntat ca boicoteaza vanzarea publicatiei. "Nu vom comercializa acest numar din revista Rolling Stone. Muzica si terorismul nu se potrivesc", a fost mesajul publicat de companie pe Facebook.

Djohar Tarnaev este acuzat de comiterea atentatelor din 15 aprilie de la maratonul din Boston, impreuna cu fratele sau, Tamerlan.

Foto: Rolling Stone

Gluma deplasata a unui american! A construit o catapulta, pentru a se razbuna pe veveritele de pe peluza sa... George Alexander Louis, fiul ducelui si ducesei de Cambridge, a primit certificatul de nastere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x