Antena Căutare

GALERIE FOTO! Frumoasa si bestia: Atacul crocodilului! O frumoasa smulsa din ghearele ucigase ale reptilei

O tanara de 23 de ani a fost atacata de un crocodil de trei metri, in timp ce vaslea intr-un bazin cu apa dulce din Australia

Fata era in vacanta, atunci cand a fost insfacata de crocodil. Inainte de a fi scoasa din ghearele reptilei, creatura si-a infipt coltii in pulpa ei. Tara a povestit: “Am simtit muscatura in carnea piciorului meu si am fost trasa in apa. Se juca cu mine asa cum te joci cu un Teddy Bear. Am strigat dupa ajutor si m-am gandit ca urmeaza sa mor. Nu puteam vedea decat cativa centimetri mai departe de piciorul meu, in rest se observa doar crocodilul”.

Din fericire a fost vazuta de o prietena, care la inceput, a crezut ca se joaca, pana a remarcat sangele din apa. Apoi, a chemat ajutor si au scos-o din ghearele ucigase ale creaturii.

Cosmarul nu s-a terminat aici, pentru ca fata a pierdut mult sange, iar medicii au tinut-o in operatie aproape patru ore.

Din fericire, interventia a reusit, iar Tara s-a ales doar cu niste cicatrice. Salvatorii ei au au fost decorati de Royal Life Saving Society’s Western Power Bravery Awards.

Foto: The Sun

Marea Britanie: Patru membri ai gruparii Anonymous au fost condamnati. Pagubele, de milioane de dolari!... In Mexic s-au organizat manifestatii pentru eliberarea fotografului roman...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x