Antena Căutare

Gemeni care au participat la o emisiune de tip reality-show în Marea Britanie s-au sinucis

Billy şi Joe Smith, gemeni cunoscuţi pentru că au participat la emisiunea britanică "My Big Fat Gypsy Wedding", au fost găsiţi spânzuraţi, sâmbătă, în Kent.

Potrivit The Sun, trupurile celor doi bărbaţi au fost găsite în Sevenoaks, comitatul Kent, sâmbătă, înainte de prânz. O anchetă va fi derulată la începutul anului viitor.

Cei doi, în vârstă de 32 de ani, erau cunoscuţi pentru că au apărut în al treilea sezon al programului difuzat pe Channel 4 între 2010 şi 2015 şi care urmărea familii irlandeze de nomazi.

Postul TLC, care difuzează emisiunea în Statele Unite, le-a adus un omagiu pe Twitter. "Inimile noastre sunt alături de familie, fraţii şi surorile, prietenii lui Bill şi Joe, în această perioadă". Reprezentanţii postului au adăugat un număr de telefon pentru prevenirea sinuciderii.

Billy Welch, purtător de cuvânt al comunităţii romilor din Marea Britanie, a declarat pentru The Telegraph: "Această tragedie trebuie să fie un semnal de alarmă cu privire la rata sinuciderii foarte crescută în comunitatea nomazilor. Viaţa poate fi foarte grea pentru romi şi ei suferă adesea în tăcere".

Sursa : news.ro

Kim Jong Un recunoaşte o "gravă" situaţie economică în Coreea de Nord... Un suspect, Grafton Thomas, inculpat în urma unui atac ”terorist” vizând comunitatea evreiască, lângă New York...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x