Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Gest emoționant făcut de foștii colegi ai românului omorât în Londra de Revelion. Ce se va întâmpla cu trupul neînsuflețit al tânărului

Moartea eroului român care a murit înjunghiat în noaptea de Revelion, a cutremurat România. Bărbatul care lucra ca bodyguard și își exercita meseria în noaptea fatidică dintre ani, rămăsese singur pe lume, el neavând frați, iar părinții săi fiind morți.

Gest emoționat făcut de foștii colegi ai românului erou ucis în noaptea de Revelion! Care este decizia de ultimă oră pe care aceștia au luat-o în memoria fostului canotor de la Dinamo

Moartea eroului român care a murit înjunghiat în noaptea de Revelion, a cutremurat România. Bărbatul care lucra ca bodyguard și își exercita meseria în noaptea fatidică dintre ani, rămăsese singur pe lume, el neavând frați, iar părinții săi fiind morți.

Singura care i-a fost alături a fost iubita sa cu care avea de altfel planuri de a avea copii și a-și întemeia o familie.
Tudor Simionov era un fost canotor al Clubului Dinamo și făcea parte dintr-un program destinat canotorilor veterani, unde a obținut și o medalie la Campionatul European din 2018.

Cristian Constantin, colegul lui Simion Tudorov a declarat pentru gsp.ro că: ,,Pe Tudor l-am cunoscut în 2016 la un concurs ergometru care se organizase la Piața Presei. Îl știam din canotaj și de atunci am devenit prieteni. Am concurat împreună la multe competiții de master, am luat împreună și două medalii de aur. Era un munte de om de 2 metri, făcuse și arte marțiale. Chiar râdeam la un moment dat că brațul lui e cât piciorul meu. În urmă cu jumătate de an discutaserăm să deschidem împreună două afaceri. I-a plăcut ideea, dar mi-a explicat că vrea deocamdată să plece la Londra pentru studii, iar când va reveni vom relua discuțiile.

Ajunsese recent în Anglia, lucra provizoiu ca bodyguard. La incidentul din noaptea de Revelion înțeleg că au vrut să intre niște bețivi cu forța în club. El se afla în interior, a auzit zgomote afară, a venit să vadă ce se întâmplă, iar când a sesizat că lucrurile scapă de sub control a vrut să intervină. Se pare că a făcut și o greșeală, în sensul că la un moment dat s-a întors cu spatele la agresori. În timpul luptei a fost lovit cu un cuțit în piept.

Suspiciunile sunt că a fost lovit direct în inimă, fiindcă într-un minut a decedat. Azi se face autopsia și se vor cunoaște exact detaliile decesului. Repatrierea ar costa în jur de 4.000 de lire sterline. Am discutat deja pe un grup de WhatsApp cu niște prieteni din întreaga lume cu care ne cunoaștem de pe la diferite competiții și am discutat dacă e nevoie chiar să facem o chetă pentru a ajuta la aducerea în țară a corpului lui Tudor".
Astfel, vestea bună este că foștii lui colegi au strâns mână de la mână bani pentru ca trupul fostului lor coleg să ajungă în țară pentru a fi înmormântat creștinește al[turi de cel al părinților lui.

Tudor rămăsese singur pe lume

Tudor Simionov avea o poveste de viață extrem de tristă, dar acesta a încercat să depășească încercările grele la care a fost supus și să își poată întemeia o familie.
Bărbatul și-a dorit foarte mult să concureze la canotaj, însă acest plan a luat sfârșit odată cu moartea tatălui său, pe când el avea vârsta de 20 de ani.

Deși nu avea prea mulți bani, apropiații povestesc că Tudor cumpăra echipamente sportive copiilor nevoiași și îi ajuta cât putea de mult.
El a urmat Facultatea de Marketing din cadrul ASE, iar după terminarea ei la cursurile de fără frecvență, a plecat în Anglia, în speranța unei vieți cu mai puține lipsuri.
Meseria lui de bodyguard în Anglia pentru anumite cluburi sau petreceri exclusiviste i-a adus finalul tragic care a șocat o lume întreagă.
Bărbatul mai avea un singur unchi rămas în România și pe iubita sa.

Sursa:libertatea, gsp.ro

Recomandari