Antena Căutare

Google îşi anulează cel mai important eveniment din 2020 din cauza coronavirusului

Google I/O nu se va mai desfăşura anul acesta, din cauza temerilor legate de coronavirus.

Cel mai important eveniment anual organizat de Google, dedicat prezentării celor mai noi tehnologii şi produse ale companiei, nu va mai avea loc anul acesta.

Anunţurile vor fi făcute şi în această situaţie, doar că vor fi făcute prin intermediul unor transmisiuni online directe în locul unui eveniment cu spectatori.

Ca şi alte evenimente ale altor companii care au fost anulate recent, de vină este coronavirusul. Organizatorii încearcă astfel să evite o răspândire a acestuia şi o contractare în rândul propriilor angajaţi.

Google I/O trebuia să aibă loc în perioada 12-14 mai, iar anularea acestuia vine la doar câteva zile după ce Google a anunţat că nu va mai organiza nici Cloud Next, evenimentul dedicat tehnologiilor sale online pentru enterprise.

Cei care au cumpărat deja bilete pentru Google I/O îşi vor primi banii înapoi până cel târziu pe 13 martie, dar vor avea şi opţiunea de a-şi rezerva un loc în cadrul ediţiei de anul viitor a aceluiaşi eveniment.

Google I/O se alătură deja unei lungi liste de evenimente importante care nu se vor mai desfăşura din cauza coronavirusului, printre care Mobile World Congress, Game Developer Conference şi Facebook F8.

Sursa : news.ro

Sume uriașe alocate la nivel mondial pentru combaterea impactului epidemiei de coronavirus... Ambasadorii UE sunt indignaţi de tentativa de ”şantaj” a preşedintelui turc Erdogan prin intermediul migranţilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x