Antena Căutare

Coronavirus răspândit în aproape toată Europa! Grecia, una dintre cele mai vizitate țări de către români, a confirmat primul caz de Covid-19

Grecia a confirmat miercuri primul caz de Covid-19, boala proovocată de coronavirusul descoperit la finalul anului trecut în regiunea Hubei din China.

Ministerul grec al Sănătăţii a precizat că o femeie în vârstă de 38 de ani, care a călătorit recent în nordul Italiei, este infectată.

Până pe 26 februarie, au fost înregistrate peste 80.000 de cazuri de infectare în lume.

Gripa provocată de coronavirus este foarte contagioasă, însă rata mortalităţii este scăzută: de 0,7%, în afara oraşului Wuhan (epicentrul epidemiei), şi de 2-4% în Wuhan.

Covid-19 s-a răspândit, în aproximativ două luni, în mai mult de 35 de ţări. Din Europa, Italia este cea mai afectată ţară, cu peste 320 de cazuri confirmate. Virusul este prezent și în Spania, Austria, Elveția. Croația, Franța și Germania.

Sursa : news.ro

Grevă generală în insule greceşti contra centrelor pentru migranţi... Coronavirus - Cazuri active în patru regiuni din Spania. Brazilia, prima ţară din America de Sud care confirmă Covid-19...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x