Antena Căutare

Grecia organizeaza alegeri anticipate: Negocierile privind formarea Guvernului au esuat

Liderii principalelor formatiuni politice din Grecia nu au ajuns la un acord pentru formarea guvernului astfel ca in toata tara se vor organiza noi alegeri anticipate, anunta purtatorul de cuvant al Presedintiei, citat de Reuters.

"Ne indreptam spre alegeri. Un guvern interimar va fi instalat miercuri, pentru a conduce tara pana dupa alegeri", a afirmat purtatorul de cuvant al presedintelui Carolos Papoulias conform Mediafax.

Presedintele Greciei s-a intalnit pe 13 mai cu liderii tuturor partidelor, intr-o ultima incercare de a forma un guvern si a evita noi alegeri anticipate.

Potrivit sondajelor, eventualele alegeri ar fi castigate de coalitia Syriza, care respinge acordul cu Uniunea Europeana si FMI.

Liderul socialist elen Evangelos Venizelos, Alexis Tsipras sau Antonis Samaras au esuat rand pe rand in incercarea de a forma un cabinet de ministrii, informeaza AFP.

Avionul lui Hollande, lovit de un fulger, in drum spre Berlin... Scandalul News of the World: 6 persoane, inculpate pentru "obstructionarea cursului justitiei"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x