Antena Căutare

Gregorian Bivolaru, liderul MISA, a fost arestat în Franţa

Gregorian Bivolaru a fost arestat, vineri, în Franţa, la trei ani de la momentul în care Tribunalul Sibiu a emis un mandat de urmărire internaţională pe numele său.

Gregorian Bivolaru

După mai mult de un deceniu de când a dispărut din România şi e căutat în toată lumea, Gregorian Bivolaru a fost prins în Franţa. Astăzi, poliţia l-a localizat la un târg de carte din Paris şi l-a capturat.


Fruntaş pe lista Europol. Condamnat definitv în 2013, la şase ani de închisoare de Curtea Supremă, pentru act sexual cu minori. Anchetatorii au arătat că Guru Bivolaru ar fi construit un adevărat imperiu sexual, cu sedii în toată lumea, inclusiv în Franţa în care cursantele MISA, multe minore, erau folosite pentru orgii. Grig le-ar fi preferat pe cele virgine deoarecere considera că "îi dau o energie mai mare".
Gregorian Bivolaru a fost arestat, vineri, în Franţa, la trei ani de la momentul în care Tribunalul Sibiu a emis un mandat de urmărire internaţională pe numele său.

Gregorian Bivolaru a fost condamnat, pe 14 iunie 2013, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), la şase ani de închisoare cu executare pentru act sexual cu un minor în formă continuată, decizia fiind definitivă.

Prin aceeaşi decizie, ICCJ l-a achitat pe Bivolaru de perversiuni sexuale în legătură cu victima Mădălina Dumitru, pe motiv că faptei îi lipseşte unul din elementele constitutive ale infracţiunii. Pentru acelaşi motiv şi în cazul aceleiaşi victime, Bivolaru a fost achitat şi pentru fapta de trafic de minori.

Totodată, instanţa a încetat procesul penal pe numele lui Bivolaru pentru tentativă la trecerea frauduloasă a frontierei, fapta fiind prescrisă.

Gregorian Bivolaru a plecat din România după ce a fost trimis în judecată, în august 2004, fiind arestat în aprilie 2005, în Suedia. În noiembrie 2005, autorităţilor române li s-a respins cererea de extrădare a acestuia.
Ulterior, în decembrie 2005, fondatorul MISA a primit azil politic din partea autorităţilor suedeze. Din 23 mai 2013, instanţa supremă l-a citat în dosar pe Gregorian Bivolaru şi cu noul său nume, Magnus Aurolsson. Gregorian Bivolaru apărea pe site-ul eumostwanted.eu ca fiind unul dintre cei mai urmăriţi români.

Sursă: Mediafax/ Observator.

Un bărbat a luat foc din cauza unei țigări electronice!... Explozie de proporții în inima Europei. O centrală din Anvers a sărit în aer!...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Parteneri
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x