Antena Căutare

Guvernul israelian anunţă că vor intra în ţară doar persoanele care vor face dovada că pot intra în carantină pentru 14 zile de la momentul intrării. Punctele de trecere vamală spre Iordania vor fi închise

Guvernul israelian a anunţat luni seara decizia de a înăspri condiţiile de acces în Israel, timp de 14 zile, începând de joi, 12 martie, ora 20:00, cu scopul de a-şi proteja populaţia de răspândirea coronavirusului, iar punctele de trecere vamală spre Iordania vor fi închise.

Măsura se aplică persoanelor de orice naţionalitate/cetăţenie.

”Începând cu ziua de joi, 12 martie 2020, ora 20:00, autorităţile vamale din Israel vor permite accesul în ţară doar acelor persoane care vor face dovada că pot intra în carantină pentru 14 zile de la momentul intrării în Israel. Carantina nu se poate face în cadrul unui hotel sau pensiune, ci doar în cadrul unei locuinţe private”, arată o informare oficială a Ministerului Turismului din Israel.

Turiştii aflaţi deja în Israel sau cei care urmează să plece în Israel în zilele următoare şi care vor intra în ţară până joi la ora 20:00, îşi vor putea desfăşura în mod normal călătoria.

”Începând de joi, 12 martie 2020 ora 20:00, practic va mai fi permis accesul pe teritoriul statului Israel doar cetăţenilor statului Israel sau turiştilor care pot demonstra că pot respecta procedura de carantină la domiciliu pentru 14 zile (de exemplu, persoane care au rude sau familie în Israel)”, mai informează Ministerul Turismului din Israel.

Punctele de trecere vamală spre Iordania vor fi închise din această noapte.

Turiştii aflaţi acum în Israel care au zboruri de întoarcere din Iordania sau care se află în Iordania şi au zboruri de întoarcere din Israel trebuie să meargă la punctele vamale cu şase ore înainte de zbor şi să prezinte biletele de avion.

Totuşi, autorităţile israeliene recomandă a se evita această opţiune.


Sursa : news.ro

A născut pe holul unui spital, de față cu alți pacienți! Momentul a fost filmat! Video... Coronavirus în China - Niciun caz de transmitere locală în afara provinciei Hubei, epicentrul epidemiei, pentru a treia ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x