Antena Căutare

Hackerii Anonymous au dezvăluit cine este „măcelarul din Bucha”, persoana care e responabilă pentru masacrarea a sute de civili

Grupul de hackeri Anonymous a publicat fotografii și informații cu privire la făptașii masacrului de la Bucha. Hackerii au demascat soldații ruși care au ucis civili ucraineni din orașul Bucha.

Hackerii Anonymous au dezvăluit cine este „măcelarul din Bucha”, persoana care e responabilă pentru masacrarea a sute de civili Galerie
Hackerii Anonymous au dezvăluit cine este „măcelarul din Bucha”, persoana care e responabilă pentru masacrarea a sute de civili | Profimedia

Grupul de hackeri „Anonymous Operation”, ce poartă un război virtual cu Rusia din momentul în care aceștia au invadat Ucraina au dezvăluit identitatea și informații personale cu rușii care au ucis și violat persoane.

Grupajul de hackeri Anonymous au dezvăluit identitatea rușilor care au ucis civili în Bucha

„Locotenent-colonelul Omurbekov Azatbek Asanbekovici, unitatea militară 51460, comandantul celei de-a 64-a brigăzi de puști motorizate (Habarovsk) este responsabil pentru masacrul din Bucha”, a fost mesajul publicat de Anonymous, potrivit libertatea.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Iată că, numele lui Asanbekovici apare și într-o declarație a consilierului prezidențial ucrainean Alexei Arestovici. Acesta a scris că unitatea militară pe care o comandă Asanbekovici a fost staționată în Bucha, în nord-estul Kievului.

Citește și: Hackerii ruși au încercat să intre în computerele NATO. Ce arată un raport Google și cine e gruparea care concurează cu Anonymous

320 de civili au fost împuşcaţi de trupele ruse la Bucea, afirmă primarul oraşului

Primarul oraşului Bucea a declarat pentru BBC că aproximativ 320 de civili au fost împuşcaţi de trupele ruse în timpul ocupării oraşului.

Anatoli Fedoruk a spus că a asistat personal la execuţiile mai multor persoane de către forţele Moscovei.

"Am văzut mai multe episoade”, a spus Fedoruk. "Au fost trei maşini cu civili care încercau să se evacueze spre Kiev şi s-a tras asupra lor cu brutalitate. Era o femeie însărcinată al cărei soţ ţipa cerând să nu o împuşte, dar au împuşcat-o cu brutalitate”.

Fedoruk a mai susţinut că forţele ruse au vânat politicieni locali în timpul ocupaţiei lor.

El i-a cerut ministrului rus de externe Serghei Lavrov, care a negat acuzaţiile de crime de război comise de trupele Moscovei, "să vină în oraşul Bucea şi să vadă trupurile morţilor şi să privească în ochi familiile, mamele, soţii, copiii care au rămas orfani”.

Primarul oraşului Bucea: Nu îi vom ierta pe ruşi pentru atrocităţile petrecute aici. Copii, mame şi bătrâni au fost victime ale măcelului

Primarul oraşului Bucea (Ucraina), Anatoliy Fedoruk, a declarat pentru CNN, luni dimineaţă că ucrainenii nu vor ierta poporul rus pentru atrocităţile petrecute în localitate. ”Jumătate din oraş este distrus”, copii, mame şi bătrâni fiind victimele principale ale măcelului, potrivit oficialului ucrainean. ”Avem impresia că ocupanţii ruşi au primit undă verde de la Putin şi de la Şoigu, ministrul rus al Apărării, să transforme Ucraina într-un safari şi nu au reuşit să ia Kievul, aşa că şi-au exprimat frustrarea asupra oraşului Bucea”, a mai afirmat Fedoruk.

El a spus că ”jumătate din oraş este distrus”, fiind în prezent ocupat cu ”tranziţia de la o stare de război la o viaţă pe timp de pace”, potrivit news.ro.

Autorităţile locale lucrează la identificarea cadavrelor civililor care au fost împuşcaţi, despre care primarul Fedoruk a spus că ”au fost ucişi fără discernământ de ocupanţii ruşi. Mulţi dintre ei sunt bătrâni”.

”Avem impresia că ocupanţii ruşi au primit undă verde de la Putin şi de la Şoigu, ministrul rus al Apărării, să facă un safari în Ucraina şi nu au reuşit să ia Kievul, aşa că şi-au exprimat frustrarea asupra oraşului Bucea şi a zonelor învecinate”, a adăugat el.

Cum arată și cât valorează bolidul blindat în care circulă Vladimir Putin. Mașina îl ferește pe președintele Rusiei de a... Ce pedepse pot primi fiicele lui Vladimir Putin din partea SUA și UE. Acestea ar putea fi incluse pe listele de sancțiun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x