Antena Căutare

Hackerii romani, in vizorul americanilor!

Serviciile secrete americane au ajuns la Targu-Jiu. Tinta lor sunt hackerii romani, spaima firmelor de renume din lumea intreaga. Ei sunt printre cei periculosi infractori din mediul virtual, iar autoritatile romane sunt prea putin pregatite, spun agentii americani.

Hackerii romani sunt recunoscuti pe plan international. Au calculatoare performante si programe speciale. Si mai presus de orice, au inteligenta de a le folosi, in dauna marilor site-uri din lume. Ce le lipseste sunt pedepsele, in caz ca sunt prinsi.

O modalitate de a combate acest fenomen este adoptarea de pedepse foarte mari, astfel incat sa transmita un mesaj in comunitatea infractorilor.

Si cum teama este mare, Serviciile Secrete americane au trimis un reprezentant de vaza, la Targu-Jiu. In urma cu ceva timp, Darren White apara presedinti. I-a asigurat protectia lui Bill Clinton, apoi a stat aproape de George W. Bush. Acum, a venit in Romania sa-i invete pe magistrati cum se procedeaza cu infractorii cibernetici. Iar acestia nu pot fi decat recunoscatori.

Agentul secret nu este singurul oaspete de onoare din zilele astea. A venit insotit de un reprezentant al celui mai mare site de vanzari din lume, care a tinut si el sa sublinieze pericolul hackerilor nostri. Mai ales ca, in urma cu doi ani, un roman a fraudat site-ul pe care il reprezinta cu trei milioane de dolari.

Americanii nemultumiti de rezultatul alegerilor primesc un bilet de avion gratuit catre alt colt al lumii... Din ce in ce mai multi romanii isi pierd locurile de munca din Spania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x