Antena Căutare

Hillary Clinton, tinta unui atac cu oua si vopsea rosie in Filipine

Coloana oficiala care o insotea pe secretarul american de Stat, Hillary Clinton, in Filipine, a fost atacata cu oua, vopsea rosie si alte obiecte, miercuri, a confirmat Departamentul de Stat, informeaza CNN. Masina in care se afla Clinton nu a fost lovita si nimeni nu a fost ranit.

Incidentul s-a produs miercuri la ora locala 14.45 (08.45 ora Romaniei) la Manila, cand coloana oficiala se indrepta de la palatul prezidential catre un alt loc, a declarat purtatorul de cuvant adjunct al Departamentului de Stat Mark Toner.

"Coloana oficiala a secretarului a intrat intr-o zona unde erau aproximativ 40 sau 50 de persoane, protestatari", a declarat Toner.

"Acestia au aruncat cu obiecte in prima masina - cred ca erau oua si vopsea, probabil au aruncat chiar si pietre - iar coloana a iesit din aceasta zona si s-a indreptat catre locul urmatoarei intalniri".

El a precizat ca Hillary Clinton nu a fost pusa in pericol in nici un moment.

Secretarul american de Stat se afla in Filipine pentru comemorarea a 60 de ani de la Tratatul mutual de aparare SUA-Filipine.

Sursa: Antena3

Grecii si italienii au guverne noi. Criza din zona euro, neschimbata... Ministrul japonez al Mediului renunta la salariul lunar pentru greseala unui subordonat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x