Antena Căutare

A avut un șoc imens chiar de ziua ei! Tânăra din imagine a fost abordată din senin de un bărbat dubios. ”Bănuiesc că este fotbalist...”

I-a plătit ziua de naștere în secret

Shauna Wilson, o tânără de 21 de ani a decis să își sărbătorească ziua de naștere într-un restaurant din Manchester alături de câteva prietene. La sfârșitul petrecerii a avut șocul vieții! Un bărbat străin a venit la ea și s-a comportat bizar! Gestul lui a lăsat-o cu gura căscată!

Tânăra din imagine se afla la petrecerea de ziua ei, când, din senin un străin o abordează bătând-o pe umăr: "A cui este ziua?", întreabă bărbatul dubios.

Fata îi răspunde încrezătoare: "A mea! Nu îmi urezi "La mulți ani"?". Bărbatul i-a zâmbit, s-a întors și a plecat! Fata a încercat să-l prindă din urmă, dar a dispărut foarte repede fără urmă!

La sfârșitul zilei, fata s-a dus să achite nota de plată, dar a avut o surpriză imensă! Suma de bani pe care fata trebuia să o plătească pentru consumație, era deja plătită de bărbatul străin care o abordase: ”Aş vrea doar să am şanas să-i mulţumesc. Ce om minunat!”, a declarat Shauna, potrivit Daily Mail.

A avut un șoc imens chiar de ziua ei! Tânăra din imagine a fost abordată din senin de un bărbat dubios. ”Bănuiesc că este fotbalist...”

”Bănuiesc că este fotbalist... dar vreau să-i mulţumesc pentru un gest atât de frumos”

Își lăsa soția paralizată în pat și se ascundea cu orele în garaj! Femeia nu a mai rezistat suspiciunilor și a intrat pe... A stat în comă cinci ani, timp în care soția nu s-a dezlipit de patul lui! Bărbatul a deschis ochii și i-a făcut o mărtu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x