Antena Căutare

„Iarna-i grea, omătu-i mare!” Furtună de zăpada peste capitala Rusiei. La Moscova, în două zile a nins cât într-o lună! Fenomene meteo extreme!

Rusia se află sub cod portocaliu de vreme nefavorabilă. O furtună de zăpadă record s-a abătut asupra Moscovei, iar în două zile a nins cât într-o lună întreagă! Cum era de așteptat, fenomenele meteo nefavorabile au luat prin surprindere autoritățile, iar utilajele nu au făcut față cantităților mari de  precipitații.

Rusia se află sub cod portocaliu de vreme nefavorabilă. O furtună de zăpadă record s-a abătut asupra Moscovei, iar în două zile a nins cât într-o lună întreagă! Cum era de așteptat, fenomenele meteo nefavorabile au luat prin surprindere autoritățile, iar utilajele nu au făcut față cantităților mari de precipitații.

Vremea se schimbă radical! Cod portocaliu de ninsori în mai multe județe! Când începe totul

Primăria Capitalei a raportat peste 2.000 de copaci care s-au rupt sub greutatea zăpezii. O persoană a murit după ce un copac s-a prăbușit peste o linie de electricitate. Cinci persoane au fost rănite. Și activitatea pe aeroporturile din Moscova a fost perturbată. Au fost întârziate sau chiar anulate peste 200 de curse, informeaza tvr.ro.

Toată partea centrală a Rusiei se află sub cod portocaliu de vreme nefavorabilă. În regiunile Smolensk, Bryansk, Tula, Kaluga și Vladimir au rămas fără electricitate 600 de localități.

Echipele de intervenție promit să remedieze situația.

ÎNFIORĂTOR! Accident CUMPLIT. Doi cunoscuți prezentatori de televiziune se aflau în mașina care a luat foc!... Vestea care ZGUDUIE Europa. Au fost amplasate RACHETE NUCLEARE la 2000 de kilometri de București; „Da, au fost instalate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x