Antena Căutare

VIRAL: Idila la sediul de campanie al lui Barack Obama

Un nou filmulet cu Barack Obama face furori pe internet. Presedintele american i-a felicitat pe doi tineri din stafful sau de campanie care au decis sa ramana impreuna pentru tot restul vietii. Imaginile au fost surprinse in urma cu trei luni, dar abia acum au aparut pe internet.

In timpul unei vizite la sediul sau de campanie din Chicago, Barack Obama a tinut sa ii cunoasca pe oamenii care lucreaza pentru el. Asa a descoperit ca doi angajati de-ai sai, care s-au cunoscut in timpul campaniei, s-au logodit si planuiesc sa isi uneasca destinele. Actualul presedinte a facut urarile traditionale cuplului si chiar s-a pozat cu cei doi.

Jovial, cel mai puternic om din lume nu s-a putut abtine si a "scapat" cateva glume. "Trebuie sa va spun ca o nunta costa, in medie, 26.000 de dolari. Asadar sa nu fiti jigniti daca nu va invita pe toti! Nici eu nu ma astept sa fiu invitat. Permiteti-le sa economiseasca bani", a spus Obama.

Totul s-a intamplat in urma cu trei luni, insa imaginile au ajuns pe internet abia dupa ce Barack Obama a fost reales in functia de presedinte al Statelor Unite.

Un seic din Egipt cere distrugerea Sfinxului si a piramidelor... China a prezentat publicului noua sa drona de atac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x