Antena Căutare

Imaginea dramatică „înainte și după” incendiile din Australia

Imaginile catastrofale cu incendiile din Australia fac încojurul planetei în ultimele zile. Bilanț: 23 de persoane și 500 de milioane de animale au murit. În același timp peste 6 milioane de hectare au fost distruse până acum.

Imaginea dramatică „înainte și după” incendiile din Australia
Australia înaite și după incendiile care au distrus totul

Australea continuă să ardă, iar pe internet a apărut o imagine „înaite și după” catastrofă. Este un drum de pe „Insula Cangurului” , care a fost grav afectat de extinderea flăcărilor, măturand mii de copaci.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Autoritățile le cer oamenilor să fugă din calea flăcărilor. Astăzi au fost anunțate noi evacuări. În Victoria, starea de urgență a fost declarată în zonele locuite de aproximativ 100.000 de persoane , iar autoritățile au cerut oamenilor să evacueze înainte ca lucrurile să degenereze.

Citește și:

Incendiile din Australia s-au amplificat. Autoritățile au emis noi ordine de evacuare

Prințesa Diana ar plânge! Prințul Harry și Meghan Markle, lovitură uriașă pentru familia regală! Reacția reginei... Avocaţii lui Weinstein cer judecătorului din procesul de la New York să se retragă, considerându-l părtinitor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x