Antena Căutare

Imagini de groază în Tenerife! Valuri puternice smulg din temelii zeci de balcoane! Zeci de oameni au fost inundați și au rămas fără case

Imagini de groază în Tenerife! Valuri puternice smulg din temelii zeci de balcoane, lăsând pe drumuri sute de oameni. Imagini video cu impact emoțional puternic!

Imagini de groază în Tenerife! Valuri puternice smulg din temelii zeci de balcoane, lăsând pe drumuri sute de oameni. Imagini video cu impact emoțional puternic!

Vremea extrem de urâtă din această perioadă a obligat mii de persoane din Insulele Canare să fie evacuate din locuințe, în timp ce valurile mării au smuls zeci de balcoane, totul petrecându-se într-o viteză năucitoare.

Valurile puternice au distrus balcoanele apartamentelor din Insulele Canare, Agenția Meteorologică de Stat a emis cod portocaliu de risc semnificativ în această zonă.

Vremea din această perioadă a provocat pagube imporante, în special pe coasta de nord a insulei Tenerife, având loc evacuări în vecinătate, iar accesul în locuințe a fost interzis pe coastele Garachico și Tacoronte.

În Garachico, pe tot parcursul nopții, de sâmbătă până duminică, 39 de persoane au fost evacuate din casele lor din cauza valurilor puternice, care au spart balconul unui al treilea etaj. Prima evacuare a avut loc la ora zece seara, într-o clădire situată pe strada Esteban Pons, unde pompierii au ajutat 24 de persoane să abandoneze locul pentru că funcționalitatea liftului fusese afectată.

Vezi imagini video de necrezut surprinse de vecinii din clădirile alăturate:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cea de-a doua clădire deteriorată din Garachico, pe strada Tomé Cano, au fost evacuate 15 persoane de către pompieri la două dimineața, după ce valurile au spart balcoane și la etajul al treilea.

Atât în ​​Garachico, cât și în Tacoronte, au fost înființate centre municipale care să găzduiască persoanele afectate, deși majoritatea au găsit găzduire în casele rudelor. De asemenea, traficul de pe drumul de acces spre Garachico de pe coastă, TF-42, a fost închis.

Valurile puternice au provocat, de asemenea, un incident în Adeje, la sud de Tenerife, unde a fost spart geamul de la restaurantul unui hotel pe strada La Lava, iar mai multe persoane au fost evacuate, fără a exista nicio victimă.

De asemenea, datorită mării agitate, o mașină parcată în localitatea Bajmar a fost distrusă și altă mașină în Puerto de la Cruz.

S-au trezit cu un tunel sub casele lor, fără a-și da acordul. Ce mare companie de automobile a făcut asta... Se întâmplă chiar de astăzi! Guvernul a decis ca toate datoriile cetățenilor rău platnici să fie acoperite din fundații ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x