Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Imagini horror! Camion răsturnat de rafale puternice de vânt în timpul unei furtuni! Un șofer a filmat totul | VIDEO

Imagini incredibile au fost surprinse pe un drum din Marea Britanie! În timpul furtunii Jorge intensitatea vântului a fost atât de mare, încât un camion a fost răsturnat în câteva secunde!

Imagini incredibile au fost surprinse de un șofer

Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord se află de câteva zile sub Cod galben de ploaie şi ninsoare, din cauza furtunii Jorge. S-au înregistrat condiții meteorologice severe precum ploi torențiale, ninsori și inundații. Mijloacele de transport au fost afectate, iar zborurile au suferit întârzieri.

Situația este atât de gravă încât Ministerul de Externe a transmis cetățenilor români un mesaj de avertisment.

Se pare că furtuna Jorge este atât de puternică încât mijlaocele de transport au fost afectate în cel mai serios și periculos mod posibil.

Un șofer din Irlanda a filmat momentul înfiorător în care un camion este efectiv „măturat” de pe șosea de rafalele puternice de vânt, ce au ajuns la 75 de kiloemtri pe oră.

Incidentul s-a petrecut pe drumul N59 din Connemara, dar imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea.

Furtuna Jorge va lovi în acest weekend Marea Britanie cu ploaie și vânt puternic. Ultima furtună care a bătut Marea Britanie și Irlanda – Storm Dennis – a produs inundații și întreruperea transportului.

Recomandari