Antena Căutare

Imagini incredibile distribuite de pasagerii unei curse aeriene. Iată cu ce au fost serviți în avion

Trăiască aparatele de luat vederi pentru că surprind trista realitate din anumite situații. Pasagerii curselor aeriene au făcut publice unele fotografii cu experiențele lor negericite în ceea ce privește mâncarea din avion.

Trăiască aparatele de luat vederi pentru că surprind trista realitate din anumite situații. Pasagerii curselor aeriene au făcut publice unele fotografii cu experiențele lor nefericite în ceea ce privește mâncarea din avion.

Alegerea unei mese în timpul zborului care să aibă un gust cât de cât decent este în unele cazuri o decizie greșită. Mai bine mori de foame decât să mănânci așa ceva. Cu siguranță, asta le-a trecut prin cap pasagerilor care au oferit dovezi cu ceea ce înseamnă mâncare dezgustătoare la mii de metri altitudine.

Acestea sunt dovezile că ceea ce se arată în meniu nu seamănă deloc cu ceea ce este servit în fața clientului. Altfel, cine ar cumpăra așa ceva?

Imaginile incredibile surprinse în avion continuă în galeria foto.

Foto: Jam Press

Şase persoane rănite în nordul Germaniei, după ce un bărbat intră cu maşina în pietoni în faţa unei discoteci. Era beat,... Nu mai e de glumă. Avertisment oficial al Rusiei: „Suntem aproape de un scenariu APOCALIPTIC. Războiul poate începe oric...
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se...
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți pe plan financiar...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x