Antena Căutare

Imagini ȘOCANTE: Statul Islamic a decapitat încă un prizonier!

Statul Islamic a făcut publică o nouă înregistrare în care un membru al organizației îl decapitează pe ostaticul britanic David Haines. Acesta este cel de-al treilea ostatic executat, după jurnaliștii americani James Foley și Steven Sotlof. Ministerul de Externe al Marii Britanii verifică veridicitatea clipului.

Statul Islamic a făcut publică o nouă înregistrare în care un membru al organizației îl decapitează pe ostaticul britanic David Haines.

Acesta este cel de-al treilea ostatic executat, după jurnaliștii americani James Foley și Steven Sotlof. Ministerul de Externe al Marii Britanii verifică veridicitatea clipului.

Înregistrarea a fost numită "Un mesaj către aliaţii Americii". Gruparea reproșează marii Britanii că s-a aliat cu Statele Unite, iar călăul i se adresează premierului David Cameron :

"Ai intrat de bunăvoie într-o coaliţie cu Statele Unite împotriva Statului Islamic, aşa cum a făcut predecesorul tău Tony Blair înaintea ta, urmând o tendinţă în rândul premierilor noştri britanici care nu pot să găsească curajul să le spună nu americanilor".

David Haines lucra pentru o organizație umanitară franceză și a fost luat ostatic în martie 2013, în Siria. Avea 44 de ani și doi copii.

Tragedie în larg: 70 de persoane, date dispărute, după naufragiul unui feribot!... VIDEO! Tragedie în Filipine: Un feribot cu 80 de oameni la bord a naufragiat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x