Antena Căutare

Imagini ȘOCANTE: Statul Islamic a decapitat încă un prizonier!

Statul Islamic a făcut publică o nouă înregistrare în care un membru al organizației îl decapitează pe ostaticul britanic David Haines. Acesta este cel de-al treilea ostatic executat, după jurnaliștii americani James Foley și Steven Sotlof. Ministerul de Externe al Marii Britanii verifică veridicitatea clipului.

Statul Islamic a făcut publică o nouă înregistrare în care un membru al organizației îl decapitează pe ostaticul britanic David Haines.

Acesta este cel de-al treilea ostatic executat, după jurnaliștii americani James Foley și Steven Sotlof. Ministerul de Externe al Marii Britanii verifică veridicitatea clipului.

Înregistrarea a fost numită "Un mesaj către aliaţii Americii". Gruparea reproșează marii Britanii că s-a aliat cu Statele Unite, iar călăul i se adresează premierului David Cameron :

"Ai intrat de bunăvoie într-o coaliţie cu Statele Unite împotriva Statului Islamic, aşa cum a făcut predecesorul tău Tony Blair înaintea ta, urmând o tendinţă în rândul premierilor noştri britanici care nu pot să găsească curajul să le spună nu americanilor".

David Haines lucra pentru o organizație umanitară franceză și a fost luat ostatic în martie 2013, în Siria. Avea 44 de ani și doi copii.

Tragedie în larg: 70 de persoane, date dispărute, după naufragiul unui feribot!... VIDEO! Tragedie în Filipine: Un feribot cu 80 de oameni la bord a naufragiat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x