Imagini șocante. Copil de 10 ani OMORÂT de mamă și amantul acesteia după ce a fost TORTURAT: „L-au ars cu țigările și i-au zdrobit mâinile și picioarele”

 
+2 click pentru
galerie

Un caz de o cruzime extremă petrecut în Statele Unite ale Americii, continuă să șocheze opinia publică. Un copil în vârstă de 10 ani a murit după ce a fost schingiuit de către propria-i mamă și amantul acesteia. Motivul este de-a dreptul terifiant. Copilul venise acasă și le mărturisise celor doi că este atras de băieței.

Povestea a stârnit revoltă în rândul maericanilor și nu numai după ce micuțul și-a dat sufletul pe patul de spital, acolo unde medicii încercau să-l mențină în viață după ce fusese schingiuit într-un mod ireal. 

Caz înfiorător petrecut în Dâmbovița! Femeie bătută crunt. Dezvăluiri greu de suportat

Anthony Avalos, băiețelul în vârstă de 10 ani, a făcut imprudența de a-i spune mamei sale și iubitului acesteia, că se simte atras de băieți, ceea ce a dezlănțuit iadul în locuința fanimiei din California. Copilul a fost bătut cu cruzime, iar procurorii au fost reduși la tăcere când au aflat diagnosticul pus de medici după ce victima a ajuns la o unitate spitalicească. 

O elevă, bătută crunt pe holul unui liceu din Hațeg! Adolescenta de 16 ani, dusă de urgență la spital! 

Se pare că lui Anthony i-au fost zdrobite mâinile și picioarele, i-au fost arse sfârcurile cu țigara, iar fiecare părticică a corpului său era plină de vânătăi cauzate de loviturile brutale aplicate de Heather Barron (mama sa) și Kareem Leiva (amantul mamei sale).

În ciuda eforturilor medicilor, copilul nu a rezistat și a murit, iar cei doi criminali au pledat în fața juraților: „NEVINOVAT”.

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI