Antena Căutare

IMAGINI SOCANTE! Peru: Spulberate de o masina de politie

Scene socante pe strazile unui oras din Peru. O femeie si cele doua fiice ale sale au fost spulberate de o masina de politie, pe trotuar. Accidentul i-a infuriat la culme pe localnicii care protestau deja fata de un proiect minier care ar trebui demarat in zona. Oamenii au inconjurat masina de politie si dupa cateva ore au rasturnat-o si au incendiat-o.

Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere se poate observa cum masina de politie iese de pe carosabil si ajunge pe trotuar, unde era o femeie impreuna cu fiicele sale. Una dintre fete este luata pe capota si prinsa intre masina si cladire. Sora ei a fost proiectata in perete, iar mama lor a ajuns sub rotile masinii.

Femeia si fiicele ei au fost duse de urgenta la spital, iar la locul accidentului s-au strans sute de oameni care manifestau intr-o alta zona a orasului impotriva unui proiect minier. Protestatarii furiosi au rasturnat masina de politie si apoi i-au dat foc.

Oamenii protesteaza de aproape cinci luni, cand a fost facut public proiectul de exploatare a unei mine de aur. Oamenii nu sunt de acord cu deschiderea unei noi mine pentru ca, spun ei, resursele de apa si asa insuficiente vor fi contaminate. Dupa acest accident autoritatile au suspendat proiectul minier.


Naveta Discovery va fi expusa la muzeul din Washington... Firmele romanesti au cucerit vizitatorii celui mai mare targ de mobila din Europa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x