Antena Căutare

Imagini unice de la Betleem! S-au aprins luminile de Crăciun în locul în care Iisus a venit pe lume

Betleem, locul în care s-a născut Iisus, se pregăteşte de Crăciun! Luminile festive din centrul oraşului au fost aprinse printr-o ceremonie fastuoasă. Iar la final, sutele de vizitatori au admirat un spectaculos foc de artificii.

Piaţa Ieslei din Betleem este luminată de mii de beculeţe aurii şi roşii, în această perioadă. Bradul de Crăciun a fost amplasat chiar lângă Biserica Naşterii Domnului, construită pe locul unde se spune că Iisus a venit pe lume. Sute de oameni au venit să vadă spectacolele şi instalaţiile festive aprinse într-o ceremonie oficiată de premierul palestinian şi primarul oraşului.

Oraşul Betleem atrage zeci de mii de turişti şi pelerini în apropierea sărbătorilor de iarnă. Şi chiar dacă doar 1% din populaţie este formată din creştini, majoritatea locuitorilor se bucură de festivităţile din centrul oraşului.

Un pilot a trăit cel mai mare șoc din viața lui! „Am fost aproape de un infarct când m-am uitat în stânga mea și am văzu... Momentul în care o puștoaică stă față-n față cu jihadistul care a abuzat-o: ”Ridică-ți capul. De ce mi-ai făcut asta? De...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x