Antena Căutare

Încă o țară a învins coronavirusul și renunță la restricții. Anunțul de ultimă oră făcut de autorități: ”Am eliminat transmiterea comunitară a virusului!”

Încă o țară a învins coronavirusul și renunță la măsurile de restricție. Este vorba despre Noua Zeelandă, care a anunțat că a reușit să oprească transmiterea noului coronavirus și va ridica restricțiile, cu excepția celor de la graniță. 

Încă o țară a învins coronavirusul și renunță la restricții. Anunțul de ultimă oră făcut de autorități: ”Am eliminat transmiterea comunitară a virusului!”
Încă o țară a învins coronavirusul și renunță la restricții. Anunțul de ultimă oră făcut de autorități: ”Am eliminat transmiterea comunitară a virusului!”

Anunțul a fost făcut luni, de premierul Jacinda Arden, care a precizat că Guvernul va elimina restricțiile de distanțare socială luni la miezul nopții și va coborî la nivelul 1 de alertă. Evenimentele publice și private, magazinele, turismul, restaurantele și transportul public își vor desfășura activitatea fără reglementările de distanțare socială impus în mare parte din lume.

”Deși suntem într-o situație mai sigură și mai solidă, drumul către viața pre-Covid nu este ușor, însă hotărârea și dedicarea din timpul acțiunii din sănătate vor fi acum concentrate pe reconstrucția economică”, a spus Ardern.

Preziceri sumbre pentru omenire! Copilul-geniu, care a uimit lumea și a prezis coronavirusul, anunță alte catastrofe ce urmează să se întâmple în curând!

”Suntem încrezători că am eliminat transmiterea virusului în Noua Zeelandă, dar eliminarea nu este o bornă temporală, ci un efort susținut”, a adăugat ea, potrivit HotNews.ro.

Pentru prima oară din februarie, când virusul a ajuns în această țară cu cinci milioane de locuitori, nu mai există niciun caz activ, a spus ministrul sănătății. Noua Zeelandă a raportat 1.154 de infecții și 22 de decese.

Cum arată călătoria cu autocarul în plină pandemie de coronavirus. Reacții după prima excursie la Sibiu: ”Confortul e mult sporit!”

Bulgaria ridică, de asemenea, restricțiile

Bulgaria va elimina toate restricţiile impuse în urma pandemiei de COVID-19 începând din 15 iunie, inclusiv purtarea obligatorie a măştilor de protecţie în spaţiile publice închise, a informat joi guvernul de la Sofia. De la 1 iunie, Bulgaria primește călători din spațiul UE fără a le mai impune intrarea în carantină.

OMS, avertisment de ultim moment! Când va lovi, de fapt, al doilea val al pandemiei de COVID-19 în Europa!

Comitetul de lucru bulgar care coordonează acțiunile în lupta cu coronavirusul, înfiinţat în urmă cu 100 de zile, îşi va continua activitatea, însă nu va mai ţine o conferinţă de presă zilnică.

"Aceste briefinguri constante ale grupului de lucru creează un sentiment de nelinişte", a declarat joi premierul bulgar Boyko Borisov în cadrul ultimei conferinţe de presă a grupului de lucru. "Trebuie să învăţăm să trăim cu virusul", a adăugat el, potrivit Agerpres, care citează dpa.

Arma ce ar putea stârpi COVID-19, descoperită! Ce conține și ce s-a întâmplat cu maimuțele pe care a fost testată. „Poat... Presupus atentat terorist, în toiul protestelor din SUA! Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional! VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x