Antena Căutare

Copilul-geniu, care a prezis pandemia încă din 2019, vine cu noi predicții: "Din septembrie, vom asista la o prăbușire"

Copilul din India, care ar fi prezis în anul 2019 pandemia de coronavirus, vine cu alte declarații, potrivit cărora după această încercare dificilă urmează un alt dezastru pentru Omenire. Indianul Abhigya Anand povestește, într-un nou video publicat pe internet, că un dezastru economic mondial sau un război de amploare vor apărea în anul care urmează.

Copilul-geniu, care a prezis pandemia încă din 2019, vine cu noi predicții: "Din septembrie, vom asista la o prăbușire" Galerie
Copilul-geniu, care a prezis pandemia încă din 2019, vine cu noi predicții | Captură video

Abhigya Anand este astrologul indian de 14 ani despre care unii spun că ar fi prezis pandemia de coronavirus, încă din vara anului trecut. Copilul este contestat de numeroși specialiști care susțin că acesta ar fi, de fapt, un impostor. Indianul a acuzat în repetate rânduri că este cenzurat, întrucât clipurile sale au fost scoase pe de internet.

Copilul-geniu, care a prezis pandemia încă din 2019, vine cu noi predicții: "Din septembrie, vom asista la o prăbușire"

Citește și:

Carmen Harra, preziceri sumbre pentru omenire! Când se va termina pandemia și ce alte pericole ne așteaptă în anii ce urmează!

Copilul care ar fi prezis pandemia încă din 2019: Război sau prăbușire economică mondială, printre predicții

Potrivit ilmessaggero.it, în ultimul video realizat, Abhigya Anand spune că finalul pandemiei va aduce alte dezastre în lume, un posibil război sau probleme economice la nivel mondial.

”Conform astrologilor, începând din noiembrie 2020 și până în noiembrie 2021 va fi un dezastru. Nu se știe dacă o prăbușire economică, un război sau pandemia se va intensifica. Saturn și Jupiter vor intra în conjuncție și, de fiecare dată când s-a întâmplat acest lucru au avut loc dezastre. Ultima dată când aceste planete au fost așa aproape a fost acum 400 de ani. Asistăm la nașterea lumii post COVID, în care oamenii se tem unii de alții și există riscul să ne deconectăm complet refuzând să mai intrăm în contact cu oamenii, ceea ce ar putea duce la distrugerea civilizației. Asistăm mai mult la o pandemie de frică decât la o pandemie de COVID. Și ar trebui să începem să transmitem speranța tuturor, decât ce facem acum, când transmitem frica și nesiguranța semenilor noștri”, spune Abhigya Anand în ultimul clip realizat.

video

Indianul susține că noile probleme la nivel mondial vor începe din luna septembrie și se vor încheia, conform predicțiilor lui, în martie 2021.

Marea Britanie și-a actualizat lista roșie! Noi restricții și carantină pentru mai multe țări din Europa... Din octombrie, pandemia va fi învinsă. Vaccinul anti-Covid, testat pe fiica lui Putin, este gata și are efecte uimitoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x