Antena Căutare

Informație de ultimă oră! Rusia a plănuit incendierea a două şcoli româneşti din regiunea Cernăuți!

O informație de ultimă oră arată faptul că serviciile speciale ruse au plănuit incendierea a două şcoli româneşti în regiunea Cernăuţi! MAE arată că, în prezent, întreprinde demersurile necesare privind obţinerea de elemente suplimentare referitoare la circumstanţele producerii acestor tentative, precum şi la modul în care au acţionat autorităţile ucrainene în drept în această situaţie.

O informație de ultimă oră arată faptul că serviciile speciale ruse au plănuit incendierea a două şcoli româneşti în regiunea Cernăuţi! MAE arată că, în prezent, întreprinde demersurile necesare privind obţinerea de elemente suplimentare referitoare la circumstanţele producerii acestor tentative, precum şi la modul în care au acţionat autorităţile ucrainene în drept în această situaţie.

Serviciile speciale ruse au planificat incendierea a două şcoli cu predare în limba română din Cernăuţi, a informat vineri centrul de presă al Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU).

"Agenţii SBU au împiedicat provocări îndrăzneţe în regiunea Cernăuţi. Persoane care au fost deja identificate de SBU au primit de la Rusia o plată în avans pentru a incendia două şcoli româneşti din Bucovina'', a detaliat Centrul de presă al SBU citat de agenţia ucraineană Unian.

Informație de ultimă oră! Rusia a plănuit incendierea a două şcoli româneşti din regiunea Cernăuți!

Serviciul de Securitate al Ucrainei a vorbit despre eforturi intensificate ale serviciilor ruseşti speciale de destabilizare în Ucraina şi discreditare a ţării în ochii comunităţii mondiale. Conform centrului de presă al SBU, numai în februarie au existat 12 astfel de provocări, arată cei de la Agerpres.

În afară de tentativa dejucată de incendiere a două şcoli româneşti, SBU a informat despre o încercare de incendiere la sediul centrului comunităţii culturale maghiare din regiunea Transcarpatia. În plus, serviciile speciale ruseşti au intenţionat să organizeze o campanie falsă în Ujgorod pentru a încuraja ura etnică.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x