Antena Căutare

Inundatii in Australia: 12 morti si 90 de raniti

12 oameni au murit si 90 au fost dati disparuti, in urma inundatiilor ce au lovit Australia in ultima vreme. Numai in ultimele 48 de ore, apele au distrus sute de case si masini.

Brisbane, al treilea oras ca marime din Australia, a fost devastat de inundatii. Stratul de apa de pe unele strazi a depasit doi metri inaltime. O mare parte a localitatii a fost evacuata, iar oficialii avertizeaza ca situatia se va agrava in zilele urmatoare.

O treime din statul Queensland a fost declarata zona calamitata. In cele mai multe orase se mai poate circula doar cu barca.

Autoritatile vorbesc deja despre cele mai mari inundatii din ultimii 40 de ani si spun ca apele acopera acum un teritoriu mai mare decat cel al Frantei si Germaniei, luate impreuna.

In urma unundatiilor, zeci de persoane sunt date disparute iar echipele de interventie spun ca exista putine sanse sa mai fie gasite in viata.




Sursa: Antena3

Copilul roman vandut in rate, in presa franceza... Premiera: Nori de antimaterie produsi de furtuni, detectati de NASA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x