Căutare Live

Iranul oferă o recompensă de 80 de milioane de dolari oricui îl omoară pe Trump pentru a răzbuna moartea lui Soleimani?

O recompensă în valoare de 80 de milioane de dolari ar fi fost pusă pe capul lui Donald Trump, în contextul în care autorităţile iraniene au jurat să răzbune asasinarea generalului Qassem Soleimani vineri, într-un atac cu un avion american fără pilot (dronă) la aeroportul din Bagdad, relatează Franceinfo.

Această informaţie a început să circule pe Twitter duminică.

Un navigator pe Internet de la Londra, care se revendică de la Consiliul Naţional al Rezistenţei Iraniene (CNRI) - o organizaţie care uneşte opoziţia iraniană în străinătate - a scris pe Twitter ”O, Allah! Regimul iranian tocmai a anunţat o primă de 80 de milioane de dolari oricui îi va lua capul lui Donald Trump din cauză că l-a ucis pe Soleimani”.

O VOCE ANONIMĂ LA TELEVIZIUNEA DE STAT

El îşi susţine afirmaţia postând un fragment dintr-o transmisiune în direct de la procesiunea funerară organizată duminică în Iran în memoria generalului Soleimani.

Potrivit traducerii oferite de acest navigator pe Internet, se auzeau scandări ”Moarte Americii!”.

Apoi o voce declară, tot potrivit traducerii sale, ”în numele întregului popor - 80 de milioane de iranieni -, dacă fiecare pune un dolar deoparte, ar însemna 80 de milioane de dolari. Iar noi vom da aceste 80 de milioane de dolari, în numele nostru, drept cadou, oricui va aduce capul persoanei care a ordonat uciderea marii figuri a Revoluţiei noastre. Oricui ne aduce capul acestui lunatic cu părul blond noi îi vom da 80 de milioane de dolari în numele marii naţiuni iraniene”.

Potrivit postului saudit Al Arabiya, vocea care a făcut această declaraţie este a unui bărbat care a luat cuvântul în timpul ceremoniei de omagiere a generalului Soleimani.

Imaginile respective au fost filmate la Mashhad, în nord-estul Iranului de televiziunea de stat iraniană, care transmitea în direct imensa procesiune funerară.

Postul saudit de televiziune prezintă traducerea declaraţiilor făcute, foarte apropiate de cea care circulă în fragmentul video - ”suntem 80 de milioane de iranieni, (iar) dacă fiecare dintre noi pune un dolar deoparte, vim avea 80 de milioane de dolari şi vom recompensa pe oricine ne va aduce capul (lui Donald Trump) cu această sumă”.

Bărbatul care vorbeşte în această înregistrare video este un susţinător al lui Soleimani, însă identitatea sa este necunoscută şi nimic nu dovedeşte că face parte din regimul iranian.

Însă mesajul său a fost difuzat de televiziunea de stat iraniană.

Potrivit unui jurnalist de la postul american NBC News, un corespondent la Teheran, vocea este a unuia dintre organizatorii ceremoniei funerare.

Citește și
Colaj cu Fetița Zurli, în custumul ei specific
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
copil cu pachet de scoala
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole

Sursa : news.ro

În total, 80 de ”terorişti americani” au fost ucişi în tirurile iraniene de rachete vizând baze americane în Irak, anunţ... Guaido îndeamnă la manifestaţii joi, vineri şi sâmbătă după ce depune jurământul de preşedinte al Parlamentului în Aduna...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri