Își hrănesc copilul din gunoaie, ca să economisească bani! „Mulți oameni strâmbă din nas la noi, dar ar trebui să facă și ei asta”

 

Doi părinți tineri își hrănesc copilul din gunoaie ca să economisească bani. Aceștia susțin că deși mulți oameni strâmbă din nas la stilul lor de viață, ar trebui să le urmeze exemplul, spre binele lor și al altora. 

În fiecare seară, Chelsea Fleming, în vârstă de 25 de ani, și iubitul ei, Johhny, evită poliția pentru a scotoci prin pubelele supermarketurilor, în căutare de hrană pe care să o aducă acasă la fiul lor, Griffin.

Luând din pubelele supermarketurilor alimente ce altfel ar ajunge îngrășământ, cuplul susține că reușește să economisească 150 de lire sterline (echivalentul a aproximativ 173 de euro) pe lună.

Însă, cei doi părinți nu se opresc la alimente. Ei caută în pubele și daruri de Crăciun și produse ce nu sunt perisabile, precum articole de igienă.

Cei doi au început chiar și o mică afacere cu produse pe care le iau din gunoaie. Uneori, aceștia vând astfel de produse prietenilor lor ori membrilor familiei care se află în statul american Georgia.

Motivul pentru care cei doi părinți îi înseamnă și pe alții să caute alimente și alte produse în pubele

„Nimeni din America nu ar trebui să facă foamea cu toate alimentele ce sunt aruncate de companiile mari și chiar din casele noastre. Unii oameni strâmbă din nas la stilul nostrum de viață, dar Johnny și cu mine avem multe argument pro. Avem o locuință și nu avem datorii. Am ajuns în această situație fericită strângând fiecare bănuț. Mulți dintre cei care strâmbă din nas nu pot spune același lucru despre ei înșiși”, au spus cei doi părinți care își hrănesc copilul din gunoaie.

Totuși, spun cei doi, au primit și sprijin din partea multor persoane pentru activitatea lor nonconformist.

„Am vrea ca mai mulți oameni să facă asta – nu doar pentru binele lor, ci și pentru binele altora și pentru binele mediului înconjurător”, au spus cei doi părinți care își hrănesc copilul din gunoaie.

„40 de milioane de americani se confruntă cu foamea, în timp ce alimentele risipite sunt estimate între 30% și 40% din totalul alimentelor ce ajung pe rafturi”, au precizat ei. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe