Live acumMireasa
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Inuman! O mamă și-a lăsat soțul să îi agreseze sexual fetița de 7 ani pentru a nu o înșela cu alte femei

Un bărbat este acuzat că și-a violat fiica vitregă de ani de zile, cu complicitatea mamei victimei.

Mamă fără suflet! Și-a lăsat soțul să îi violeze fetița de 7 ani pentru a face un copil cu el. Femeia nu mai putea avea copii, iar aceasta nu dorea ca soțul să o înșele cu altă femeie

Un bărbat este acuzat că și-a violat fiica vitregă de ani de zile, cu complicitatea mamei victimei. Acesta a fost condamnat de Tribunalul din Salta la 12 ani de închisoare. Femeia este fugară.

Potrivit declarațiilor, abuzurile au început de la vârsta de 7 ani și au continuat până la vârsta de 15 ani, iar în final, adolescenta a fost încurajată să denunțe aceste agresiuni fizice de nesuportat. Victima a declarat că omul a bătut-o și a maltratat-o, iar abuzurileau fost "constante".
De asemenea, victima a asigurat judecătorii că mama ei "știa ce se întâmplă", dar că a permis aceste violuri pentru că "dorea" ca bărbatul său să aibă un fiu al lui cu o persoană din familie, iar aceasta nu îi putea oferi.

Cu toate acestea, singurul care a venit la judecată a fost tatăl vitreg, acuzat de "abuz sexual cu acces carnal agravat de starea civilă cu mama fetei" și a fost condamnat de judecătorul Oranului, Mario Maldonado.

De asemenea, mama victimei este căutată, dar în prezent nimeni nu știe unde se află. Singurele informații arată că femeia a părăsit orașul.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro