Antena Căutare

It's free and always will be? Doar 15% dintre prieteni iti vad postarile!

Credeati ca toate sutele de prieteni pe care i-ati strans, cu agerimea mintii sau frumusetea trupului, va citesc statusul, va admira fotografiile sau va vad toate postarile? Credeati ca informatia dumneavoastra ajunge la toate zecile de mii de fani ai paginii de Facebook? Teapa! Facebook s-a transformat, peste noapte, dintr-o platforma gratuita de socializare, intr-un fel de bataie de joc la care iti cumperi bilete. Gigantul de social networking forteaza brandurile (paginile) si utilizatorii sa plateasca pentru postari, pentru a le face vizibile tuturor "fanilor" si "prietenilor" deja existenti.

It's free and always will be? Doar 15% dintre prieteni iti vad postarile!
| thetechblock.com

Mai exact, EdgeRank, algoritmul care determina ce mesaje apar in News Feed-ul dumneavoastra, a fost modificat "miseleste", astfel incat un procent infim, 15% dintre prietenii sau fanii unei pagini (selectati aleator), vor vedea ce publicati pe Facebook, restul de 85% traind cu impresia ca ati murit si va vor putea urmari activitatea numai accesand regulat profilul sau pagina dumneavoastra.

Mai multe detalii, in Jurnalul National

foto: thetechblock.com

Taifunul Bopha a lovit Filipine cu 210 km/h. 41.000 de persoane au fost evacuate de urgenta... Barack Obama face apel la Rusia sa prelungeasca acordul privind distrugerea armelor nucleare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x