Antena Căutare

Iubire fără bariere! Bunica de 72 de ani își întâlnește ,,sufletul pereche'', un tânăr de 19 ani!

Almeda Errell, o bunică de 72 de ani din orașul american Maryville, a declarat că a găsit "dragostea adevărată" într-un tânăr de 19 ani pe care l-a întâlnit la o zi de naștere la Chuck E Cheese.

Poveste adevărată! O bunică de 72 de ani și-a întâlnit jumătatea sufletului ei în vârstă de 19 ani! S-au căsătorit după 2 săptămâni și sunt mai fericiți ca niciodată! Ce spun cei doi porumbei despre relația lor ,,Mereu ne complimentăm și ne sărutăm, iar vârsta...''

Iubire fără perdea! Bunica de 72 de ani își întâlnește ,,sufletul pereche'', un tânăr de 19 ani!

Almeda Errell, o bunică de 72 de ani din orașul american Maryville, a declarat că a găsit "dragostea adevărată" într-un tânăr de 19 ani pe care l-a întâlnit la o zi de naștere la Chuck E Cheese.

Tânărul în cauză este Gary Hardwick, care are cu 54 de ani mai puțin decât femeia cu care își împarte viața, potrivit Daily Mail.

Dragostea celor doi a provocat controverse în Statele Unite, mai ales în urmă cu doi ani, atunci când s-au căsătorit. Cu toate acestea, Almeda nu-și face probleme, ba chiar le spune tuturor: "Dacă iubiți pe cineva, vârsta este doar o cifră".

"Acum m-am căsătorit și sunt fericită cu adevărat, petrecându-mi doi ani cu adevăratul meu suflet pereche", a subliniat femeia, oferind detalii despre modul în care s-au întâlnit. "Era la Chuck E Cheese, acolo a fost o petrecere de aniversare, l-am privit în ochi și m-am îndrăgostit, știam că el este cel cu care am vrut să-mi petrec viața. Nu m-am simțit niciodată intimidată de vârstă".
Din punctul lui de vedere, Gary, de asemenea povestește că a fost dragoste la prima vedere. Primul lucru care l-au atras, au fost ochii ei albaștri, spune băiatul. Pe lângă ochi, tânărul poestește că i-a plăcut personalitatea femeii care zâmbește mult și este tot timpul fericită. Asta l-a cucerit din prima clipă.

Dragostea fiind extrem de mare, la două săptămâni după ce s-au întâlnit, bărbatul a cerut-o în căsătorie, iar femeia a acceptat imediat.

Am fost măritată timp de 43 de ani, dar din căsătoria mea au lipsit săruturile, îmbrățișările, romantismul. Iubirea mea actuală e ca un vârtej”, a spus Almeda. „Mereu ne complimentăm și ne sărutăm. Ne bucurăm de relația noastră. Știi că ai întâlnit perechea perfectă atunci când nu vrei să pierzi acest sentiment. În fiecare zi facem lucruri mărunte unul pentru celălalt”, a mai spus Almeda.
Bărbatul mărturisește că mereu a fost atras de femeile mai în vârstă, inclusiv când se afla la o vârstă fragedă. Înainte de relația cu Almeda, a fost într-o relație cu o femeie de 77 de ani.

Gary și Almeda au făcut dragoste pentru prima dată în noaptea nunții

„Prima dată când am făcut dragoste a fost în noaptea nunții. A fost o experiență extraordinară. E o iubită minunată”, a încheiat Gary.
Citeşte întreaga ştire: O femeie de 72 de ani s-a măritat cu un puști de 19 ani pe care l-a cunoscut la înmormântarea fiului ei! "E un iubit minunat"

Cum au reacționat rudele

După ce au aflat de veste, copiii Almedei nu au mai vrut să vorbească cu ea, însă nepoții de 22 de ani au acceptat-o și tot ce conta pentru ei era ca bunica lor să fie fericită.

Ascultă ce spune femeia despre relația ei:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Copil de 2 ani căzut în puț la o adâncime mai mare de 100 de metri! Operațiunea de salvare a început în urmă cu 23 de or... Cutremur puternic în această dimineață! Ce magnitudine a avut și ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x