Antena Căutare

Jair Bolsonaro evocă ”posibilitatea” să aibă un cancer de piele

Preşedintele brazilian Jair Bolsonaro a evocat ”posibilitatea” să aibă cancer de piele, după ce a fost supus unor examene dermatologice într-un spital la Brasilia, relatează AFP.

”Am pielea curată. Am pescuit mult timp la viaţa mea, am făcut multe activităţi. Posibilitatea unui cancer de piele există”, a declarat miercuri şeful statului presei, în faţa reşedinţei oficiale.

Bolsonaro, care avea un pansament la urechea stângă, a anunţat că tocmai a fost supus unor examene la Spitalul Armatei din capitala braziliană.

Serviciul de presă al preşedinţiei a anunţat într-un comunicat că a fost vorba despre examene de rutină şi că preşedintele este ”într-o stare bună de sănătate”.

Jair Bolsonaro a vrut să liniştească şi a spus în glumă că, ”pentru moment, Hamilton Mourao este în continuare vicepreşedinte”.

El ar fi urmat să efectueze miercuri o vizită la Salvador de Bahia (nord-est), în vederea inaugurării unor lucrări de modernizare a unui aeroport, însă vizita a fost anulată cu o zi înainte.

Sănătatea lui Jair Bolsonaro, în vârstă de 64 de ani, provoacă îngrijorări, după ce a fost victima unui atentat cu arma albă în septembrie 2018, în plină campanie electorală.

Înjunghiat în abdomen, el a scăpat în viaţă şi a fost supus mai multr operaţii chirurgicale, ultima în septembrie, la un an după atentat.

Ales într-un mandat de patru ani, el a preluat funcţia în ianuarie.

Sursa : news.ro

SUA speră să lărgească dialogul cu Iranul pe tema deţinuţilor, dar îşi consolidează sancţiunile... Incendiu la bordul unicului portavion rus, Amiral Kuzneţov; un muncitor dat dispărut, alţi şase şi doi militari răniţi î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x