Antena Căutare

Japonia a îngheţat bunurile a 32 de oficiali şi oligarhi din Rusia şi Belarus. Ce se întâmplă

Japonia a îngheţat bunurile a încă 32 de oficiali şi oligarhi din Rusia şi Belarus, ca urmare a invadării Ucrainei de către ruşi, a anunţat Ministerul japonez de Finanţe.

Japonia a îngheţat bunurile a 32 de oficiali şi oligarhi din Rusia şi Belarus. Ce se întâmplă Galerie
Japonia a îngheţat bunurile a 32 de oficiali şi oligarhi din Rusia şi Belarus. Ce se întâmplă | Hepta

Iată că, Japonia se alătură celorlalte țări care au sancționat Rusia din cauza invaziei în Ucraina pe care au provocat-o.

Japonia a îngheţat bunurile a 32 de oficiali şi oligarhi din Rusia şi Belarus

Noile sancţiuni vizează 20 de ruşi, inclusiv pe adjuncţii şefului de cabinet al administraţiei preşedintelui Vladimir Putin, vicepreşedinţii parlamentului, liderul Republicii Cecene şi directori ai companiilor cu legături strânse cu guvernul, cum sunt Volga Group, Transneft şi Wagner.

Citește și: Ce mesaj a transmis Vladimir Putin de Ziua Internațională a Femeii. Declarația președintelui rus, în plin război cu Ucraina

Ceilalţi 12 vizaţi de sancţiuni sunt oficiali şi oameni de afaceri din Belarus, potrivit news.ro.

Volodimir Zelenski a decis retragerea soldaților ucraineni din misiunile de menținere a păcii în lume

Volodimir Zelenski a decis retragerea trupelor ucrainene, precum și a aparaturii de război din toate misiunile de pace din lume. Ulterior, Volodimir Zelenski a transmis un mesaj dur pentru Occident.

Potrivit site-ului site-ul oficial al preşedinţiei ucrainene, președintele Volodimir Zelenski a decis rchemarea forțelor de menținere a păcii din toate misiunile din lume.

Citește și: Ben Wallace, ministrul britanic al Apărării, declarații surprinzătoare despre războiul declanșat de Vladimir Putin: „E terminat”

„Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a decis să retragă trupele ucrainene de menţinere a păcii - militari cu pregătire înaltă - din toate misiunile din lume. Împreună cu echipamente (inclusiv elicoptere), ca să ne întărim armata pentru respingerea agresiunii ruse", a declarat pe pagina sa de Facebook adjunctul şefului administraţiei prezidenţiale de la Kiev Andrii Sibiga.

Ucraina are misiuni de salvare în Republica Democratică Congo, în Sudanul de Sud, în Cipru, în Kosovo, în Abyei (între Sudan şi Sudanul de Sud) şi în Mali.

„Nu îi putem permite Rusiei să fie activă acolo, pentru că ne bombardează, trimite rachete, elicoptere, avioane de război... Noi nu ne controlăm spaţiul aerian”, a afirmat preşedintele ucrainean, potrivit news.ro.

Președintele Ucrainei a declarat că războiul va afecta şi restul lumii. “Toată lumea se gândeşte că suntem departe de America sau Canada. Nu, suntem în această zonă a libertăţii. Şi când limitele drepturilor şi libertăţilor sunt încălcate, atunci trebuie să ne protejaţi. Pentru că noi vom fi primii. Apoi va veni rândul vostru. Pentru că, cu cât această fiară va mânca mai mult, cu atât va vrea din ce în ce mai mult”, a declarat Volodimir Zelenski.

Unde se ascunde Volodimir Zelenski de trupele ruse care au atentat la viața sa: „Voi rămâne cât timp este nevoie pentru ... Ben Wallace, ministrul britanic al Apărării, declarații surprinzătoare despre războiul declanșat de Vladimir Putin: „E t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x