Antena Căutare

Kim Jong-un ar fi facut mai multe operatii estetice pentru a semana cu bunicul sau. China Noua dezminte informatia

Kim Jong-un ar fi apelat la chirurgia estetica, mai exact ar fi suferit sase operatii de acest tip, pentru a semana cu bunicul sau, Kim Il-sung. China Noua dezminte informatiile

"In ultimele zile, o informatie potrivit careia Kim (Jong-un) a recurs in mai multe randuri la chirurgia estetica a suscitat interesul multor oameni", a subliniat agentia oficiala chineza de presa.

"Am descoperit ca aceste informatii au toate ca origine un subiect difuzat de Shenzhen TV", a continuat China Noua. Potrivit acestui post chinez de televiziune, Kim Jong-un "a fost supus unui numar de sase operatii de chirurgie estetica, pentru a semana cu bunicul sau, fondatorul Republicii Populare Democratice Coreene".

Dupa aparitia ipotezei, agentia de presa chineza a dezmintit zvonurile, catalogandu-le drept "nefondate". Mai mult, oficialii spun ca Kim Jong-un seamana nu doar cu bunicul sau, ci si cu tatal sau, Kim Jong-il.

O tanara de 16 ani va deveni cea mai tanara creatoare de la Saptamana Modei de la New York... 40% dintre britanici ar vota in favoarea iesirii din UE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x