Antena Căutare

La acest restaurant mâncarea conține canabis! Planta a fost aprobată pentru consumare în scop recreațional

Noul ingredient utilizat în mod legal începând de săptămâna trecută, într-un restaurant din Hollywood, Statele Unite ale Americii este Canabisul. Locul a devenit unul dintre cele mai mari puncte de interes din regiune, potrivit Forbes, citat de agenţia de presă Mediafax.

La acest restaurant mâncarea conține canabis! Planta a fost aprobată pentru consumare în scop recreațional
Planta a fost aprobată pentru consumare în scop recreațional!

Noul ingredient utilizat în mod legal în alimente într-un restaurant din Hollywood, Statele Unite ale Americii este Canabisul. Locul a devenit unul dintre cele mai mari puncte de interes din regiune, potrivit Forbes, citat de agenţia de presă Mediafax.

Ferma de canabis organic din California Lowell Herb Co este licenţiată să cultive şi să producă alimente care conţin această plantă.

În California a fost permis consumul canabisului în spaţii private în scop recreaţional din anul 2018.

Chiar dacă fumatul canabisului în spaţii publice este încă ilegal, regiunea West Hollywood a obţinut, printr-o ordonanţă din anul 2017, posibilitatea de a acorda licenţe afacerilor privind utilizarea plantei pentru consum.

Restaurantul a fost primul care a obţinut licenţa dintre aproximativ 300 de candidaţi.

"Un loc public pentru consumul de canabis a fost un pas firesc pentru Lowell Herb Co. Pentru noi, acest lucru reprezintă sfârşitul prohibiţiei canabisului în California. Acest restaurant reprezintă un moment istoric în lupta privind normalizarea consumului plantei în ţară.

Vrem să ne asigurăm că facem lucrurile corect şi că oferim un exemplu bun în industrie. Ne simţim onoraţi că am deschis acest drum", a declarat directorul general al companiei Lowell Herb Co, David Elias, pentru Forbes.

Tot proiectul a costat aproximativ 3 milioane de dolari şi a devenit unul dintre cele mai mari puncte de interes din regiune.

Spaţiul mai cuprinde o sală de mese, un spaţiu unde se comercializează cafea şi băuturi ce conţin canabis şi un loc destinat nefumătorilor.

Locurile în restaurant pot fi rezervate cu 30 de zile în avans. Cei cu o vârstă sub 21 de ani nu pot consuma canabis în acest restaurant.

Momentul în care avionul ucrainean, în care au murit 176 de oameni, este lovit de o rachetă. Video cu impact emoțional... Avionul ucrainean prăbuşit în Iran - O înregistrare video pare să arate cum o rachetă loveşte un obiect deasupra Teheran...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x