Live acumMireasa
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

L-au răpit și l-au mutilat fără sentimente! Imagini cutremurătoare cu mai mulți bărbați înarmați care au răpit un pacient - VIDEO

Un grup de bărbaţi înarmaţi au luat cu asalt un spital din Mexic şi au răpit un pacient, acesta fiind găsit mai târziu mutilat. Incidentul este doar unul dintre cele mai recente crime desfăşurate de traficanţii de droguri din Mexic. 

Pacient răpit

Incidentul a avut loc pe 21 noiembrie, într-un spital din Salvatierra, aflat la o distanţă de peste 250 de kilometri de Mexico City, transmite Fox News. Filmările de pe camerele de supraveghere arată cum bărbaţii înarmaţi intră în spital şi caută prin saloane, în timp ce un membru al grupării ameninţă cu pistolul un agent de pază.

Infractorii, descrişi de presa locală drept „asasini”, pot fi văzuţi cum îl aduc pe agentul de pază în mai multe camere în încercarea de a găsi o anumită persoană rănită. După ce atacatorii îşi găsesc ţinta, aceştia îl scot din spital pe o targă.

Trupul neînsufleţit al pacientului neidentificat a fost găsit câteva ore mai târziu, într-un oraş din apropiere, acesta fiind dezmembrat. De asemenea, cadavrul a fost descoperit alături de un mesaj scris pe un carton.

Citește și: Măcel într-o primărie din Mexic! Cel puțin 22 de persoane au murit într-un schimb de focuri dintre poliție și traficanții de droguri - VIDEO

Încă nu se ştie cine sunt bărbaţii sau motivul pentru care aceştia l-au răpit pe pacient. Totuşi, infractorii au mai invadat alte două spitale luna trecută, unde au răpit şi ucis pacienţi care erau internaţi cu plăgi prin împuşcare.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro